Ponuka je dostupná pre nových aj existujúcich zákazníkov 4ky. Zľava platí 2 mesiace.

4ka oznámila letnú akciu – v období od 14. 7. do 31. 8. 2021 môžete získať 50% zľavu z mesačného / 30 dní poplatku počas letnej akcie SLOBODA ZA POLOVICU.

Zľava sa vzťahuje na paušály SLOBODA + a dátový paušál SLOBODA DÁTA a môžete ju získať na predajných miestach SWAN CENTRUM a v Smartshopoch – predajná sieť Digitall.

Podmienky získania 50% zľavy na paušály SLOBODA

Ponuka SLOBODA ZA POLOVICU je dostupná pre všetkých zákazníkov 4ky a môžete ju získať dvoma spôsobmi.

Prvým spôsobom pre získanie zľavy 50 % na 2 mesiace je nákup akéhokoľvek tovaru v minimálnej výške 20 eur v Smartshopoch – predajná sieť Digitall v období od 14. 7. do 31. 8. 2021.

Druhým spôsobom je návšteva SWAN CENTRA v období od 14. 7. do 31. 8. 2021 a uzatvorenie, resp. aktívna jedna z fakturovaných služieb SWAN a to vo výške aspoň 9 eur/mesačne.

Zľavu zákazník získa na novo zakúpenú 4ka SIM kartu, alebo na aktívnu 4ka SIM kartu. V oboch prípadoch je potrebné aktivovať si, alebo mať aktivovaný niektorý z paušálov SLOBODA 100 +, SLOBODA 300 +, SLOBODA NEKONEČNO + alebo SLOBODA DÁTA.

Zľava sa uplatní pri prvom nákupe SLOBODA + / SLOBODA DÁTA (prvých 30 dní). Zľavu na ďalších 30 dní získate, ak si dobijete kredit v požadovanej výške, alebo paušál zaplatíte z platobnej karty. O aktivácii zvýhodnenej SLOBODY + / SLOBODA DÁTA budete informovaný prostredníctvom SMS.

Viac informácii o letnej ponuke SLOBODA ZA POLOVICU je k dispozícii na https://www.4ka.sk/sloboda-za-polovicu.

Zdroj: 4ka

Prečítajte si aj:

4ka láka na prenos čísla: Získajte dlhodobú zľavu vo výške 2 eur mesačne

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit