Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Elektromotory do priemyslu jednoznačne patria a dokážu postarať o mimoriadne efektívnu prevádzku bez ohľadu na to, či je reč o dopravníkových systémoch alebo rôznych strojoch a zložitejších aplikáciách.

Dosiahnuť stabilný a efektívny výrobný proces bez prestojov je bez väčších problémov možné prakticky v akomkoľvek prostredí a napriek tomu, že nároky na údržbu priemyselných elektromotorov nie sú vysoké, je dôležité vybrať si elektromotory od spoľahlivého partnera. Vysvetlíme, prečo by mal byť dodávateľ elektromotora nielen predajcom, ale predovšetkým spoľahlivým obchodným partnerom.

Možnosť veľkoobjemového zásobovania

Kupovať jeden elektromotor a naopak, zháňať desiatky rôznych elektromotorov a ďalšieho príslušenstva sú celkom odlišnými situáciami. Vo výrobných a priemyselných prevádzkach je častejší skôr ten druhý prípad, pričom často ide o nahradenie iných zdrojov pohonu práve novými elektromotormi. V takom prípade je potrebné starostlivo zvážiť aký typ elektromotora bude najvhodnejší a rovnako brať do úvahy aj špecifikácie montáže. Veľkou výhodou, prečo uprednostniť väčšieho dodávateľa je okamžitá dodávka elektromotorů a to aj vo väčších množstvách.

Kompletný záručný a pozáručný servis

Počas prevádzky elektromotora môžu nastať rôzne situácie odchyľujúce sa od normálneho stavu a hoci elektromotory patria vo všeobecnosti medzi veľmi spoľahlivé zariadenia, je potrebné počítať aj s tým, že dôjde k obmedzeniu fungovania. Ak je elektromotor v záruke, so servisným strediskom všetko ľahko vyriešite, no aj tak sa oplatí zmluvne si ošetriť všetky dôsledky, ktoré by v súvislosti s prípadnou poruchou mohli nastať. Elektromotory od VYBO Electric si navyše neobstarávate iba na obdobie záruky, ale aj po nej. V tomto smere je to opäť váš dodávateľ, ktorý by mal byť schopný zabezpečiť aj pozáručný servis v dohodnutej dobe a s adekvátnou asistenciou a dodatkovými službami.

Elektromotor VyboZdroj: vyboelectric.sk
Elektromotor Vybo

Vždy dostupná dokumentácia a poradenstvo

Brožúry, inštalačné a prevádzkové manuály sú štandardnou dokumentáciou k elektromotorom. Počas prevádzky samotného elektromotora môžu mať k dokumentácii prístup rôzne osoby a neraz sa stane, že sa stratí alebo znehodnotí. Od spoľahlivého dodávateľa budete mať dokumentáciu vždy k dispozícii nielen pri dodaní, ale aj kedykoľvek neskôr na požiadanie. Výhodou je následne aj profesionálne poradenstvo, prostredníctvom ktorého získate odpovede na všetky dôležité otázky súvisiace so servisom a prevádzkou elektromotora.

Online poradňa so špecialistom

Čakať na odpoveď v prípade, že mimo štandardnej pracovnej doby nastane prerušenie výroby môže byť poriadne drahé a nepríjemné. Skôr ako sa rozhodnete pre konkrétneho dodávateľa elektromotorov, dohodnite si, ako bude riešená vzdialená podpora v prípade neočakávaných udalostí. Lepším štandardom pre elektromotory VYBO je v súčasnosti minimálne non-stop online podpora, vďaka ktorej budete vedieť reagovať prakticky na všetky neočakávané situácie.

Kontakt Vybo electricZdroj: vyboelectric.sk
Kontakt Vybo Electric

Zabezpečená dostupnosť náhradných dielov

Ak si zvolíte overeného a spoľahlivého predajcu, máte vysokú pravdepodobnosť, že sa v prípade potreby dostanete aj k náhradným dielom. Každý väčší predajca si totiž vytvára skladové zásoby z najčastejšie dopytovaných náhradných dielov k elektromotorom a preto ani v prípade prerušenia v dodávateľskom reťazci nemusíte čakať. Ak by ale predsa len nastala situácia, že by bol diel dlhšie nedostupný, spoľahlivý dodávateľ pre vás určite bude mať náhradné riešenie, ktoré vás neoberie o čas a peniaze. Prestoje v dôsledku nedostupnosti náhradných dielov vám môžu spôsobiť poriadny škrt cez rozpočet a preto treba počítať s riešeniami, ktoré riziko vzniknutia takejto situácie účinne eliminujú.

Vybrať si spoľahlivého partnera pre dodávku priemyselných elektropohonov nemusí byť vždy jednoduché. Sme ale presvedčení, že ak budete pamätať na týchto 5 tipov, vyhľadáte si elektromotory Ostrava alebo iných dodávateľov bližšie k vám, tak chybu určite neurobíte.

Značky: