Iba počas piatku 29. novembra a víkendu 30. novembra až 1. decembra 2019.

Využite špeciálnu Black Friday ponuku so zľavami až do 60 %. Zľavy platia v predajniach a e-shope NAY od 29. 11. od 9:00 do 1. 12. 2019, alebo do vypredania zásob. Pri nákupe od 100 € môžete využiť aj nákup na splátky s 0 % úrokom na 10 mesiacov bez akontácie. V článku nižšie sme pre vás pripravili 6 tipov na najlepšie Black Friday nákupy. Celú ponuku si môžete prezrieť na tomto odkaze.

1. Xiaomi Mi Scooter 2 Black (M365)

Štýlová e-kolobežka Xiaomi Mi Scooter 2 v elegantnom čiernom prevedení je naozajstným skvostom čo sa týka dizajnu ale aj výkonu. Dojazd viac než 30 km, hmotnosť 12,5 kg, nosnosť do 100 kg, maximálna rýchlosť 25 km/h a 8,5 palcové pneumatiky z nej robia praktický a pohodlný dopravný prostriedok. Elektromotor s výkonom 250 W s možnosťou regenerácie energie je využitý aj pri systéme brzdenia E-ABS, predných a zadných svetlometoch pre maximálnu bezpečnosť ako aj indikátore batérie. Ovládanie je veľmi intuitívne vďaka jednoduchému tlačidlu zapínania ako aj páčke pre akceleráciu a brzdenie, všetko na riadítkach. Pomocou aplikácie je možné kontrolovať údaje a ovládať jazdné prvky.

Akciová cena počas Black Friday: 298 eur (zľava 35 %)

2. Apple iPhone 7 32 GB čierny

Smartfón Apple iPhone 7 v štýlovom čiernom prevedení disponuje 4,7-palcovým IPS displejom s rozlíšením 1334 × 750 pixelov. Výkonný čip A10 Fusion a 2 GB RAM dodávajú dostatok výkonu pre plynulý chod. 32 GB úložisko poslúži pre súbory a aplikácie. Smartfón má vodeodolnú konštrukciu z tvrdené hliníka. Zásluhou čiernej farby je doslova dizajnovým kúskom. Nechýba podpora LTE, Wi-Fi 802.11ac, podpora Bluetooth 4.2 a NFC. So 7 Mpx predným a 12 Mpx zadným fotoaparátom s True Tone bleskom vytvoríte krásne zábery. Vylepšený je aj zvuk a ovládanie pomocou technológie 3D Touch.

Akciová cena počas Black Friday: 359 eur (zľava 30 %)

3. LG 55SM9010 NanoCell

Skvelý Smart televízor LG 55SM9010 zaujme úchvatným NanoCell displejom s uhlopriečkou 55“ (139 cm) a rozlíšením 3840 × 2160 pixelov. Operačný systém webOS s inteligentným procesorom α7 2. generácie sa postará o správny chod televízora. Technológia Nano Color ponúkne ohromujúci vizuálny zážitok a tie najjemnejšie detaily vyladí technológia Full Array Dimming. Mimoriadne realistické farby aj pri širokých pozorovacích uhloch televízora zostávajú zachované vďaka technológii Nano Accurancy. Technológie Dolby Vision a Atmos optimalizujú obraz a zvuk, a poskytujú tak filmový zážitok presne podľa predstáv autorov. Filmy si užijete naplno vďaka hlavným formátom HDR vrátane Advanced HDR. Nechýbajú ani funkcie Google Asistent a Amazon Alexa.

Akciová cena počas Black Friday: 599 (zľava 60 %)

4. Xbox One S 1 TB + Forza Horizon 4 + DLC LEGO Speed Champions

Herná konzola Microsoft Xbox One S v bielom prevedení je vybavená výkonným 8-jadrovým procesorom AMD Jaguar. Spolu s 8 GB super-rýchlou DDR3 pamäťou RAM zabezpečí plynulý a bezproblémový chod zariadenia. Konzola plne podporuje 4K UHD videá a HDR kvalitu. Dostatok miesta pre hry, filmy a dáta poskytne úložisko s kapacitou 1 TB. Oproti svojmu predchodcovi je o 40 % menšia a má integrovaný napájací zdroj. Súčasťou balenia je bezdrôtový ovládač, hra Forza Horizon 4 a rozšírenie Forza Horizon 4 LEGO Speed Champions.

Akciová cena počas Black Friday: 199 eur (zľava 33 %)

5. iRobot Roomba 981

Robotický vysávač iRobot Roomba 981 využíva efektívny pohyb pri vysávaní a celý rad premyslených funkcií. Využíva navigáciu iAdapt 2.0, s ktorou sa Roomba sama orientuje po celej ploche domácnosti a zapamätá si svoju polohu. S Lithium-Ion batériou vysáva až 120 minút a pokiaľ je to potrebné, automaticky sa dobije a pokračuje. Samozrejme s mobilnou aplikáciou iRobot HOME vo vašom smartfóne, alebo tablete môžete vysávač plne ovládať na diaľku. AeroForce systém dôkladne povysáva prach, špinu, vlasy ale aj zvieracie chlpy. Vysokoúčinný filter zachytí až 99 % alergénov, peľu a čiastočiek väčších ako 10 mikrometrov.

Akciová cena počas Black Friday: 499 eur (zľava 50 %)

6. De’Longhi ECAM 250.33.TB Magnifica

Plnoautomatické espresso De’Longhi ECAM 250.33.TB Magnifica s tlakom 15 Barov a príkonom 1450 W ponúka 4 druhy prednastavených káv, ktoré si pripravíte 1 stlačením. Samozrejmosťou je aj individuálne nastavenie intenzity arómy a teploty vody nápoja. Oceníte intuitívny ovládací panel a pokročilý „Cappuccino systém“ pre jednoduché napenenie mlieka. Kávové zrná si zachovajú svoju arómu v nádobe s kapacitou 250 g a mlynček na kávové zrná ponúka 13 nastavení. O čistotu sa postará odkvapkávacia tácka s vyberateľnou mriežkou a odnímateľná sparovacia jednotka. Energiu šetrí automatické vypnutie kávovaru. Farba: čierna – titán.

Akciová cena počas Black Friday: 274 eur (zľava 50 %)

Zdroj: Nay

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.