Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Leto je v plnom prúde a Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) vás pozýva objaviť najkrajšie miesta Slovenska pohodlne a ekologicky vlakom s letnou limitovanou ponukou cestovných dokladov SLOVAK.

Či už plánujete rodinný výlet, romantickú dovolenku alebo dobrodružnú cestu so svojimi priateľmi, národný dopravca má pre vás množstvo tipov na nezabudnuteľné výlety. Z našej ponuky výletných vlakov si vyberie každý.

Špeciálne v letnom období je tu výhodná ponuka ZSSK. Zažite pocit slobody s neobmedzeným cestovaním s týždenným alebo mesačným lístkom SLOVAK počas celých letných prázdnin až do 31. augusta.

Čo získate lístkom SLOVAK?

  • Neobmedzené cestovanie: Cestujte neobmedzene vo všetkých vlakoch ZSSK v 2. vozňovej triede po celom Slovensku.
  • Pocit slobody: Vychutnajte si slobodu cestovania bez starostí o jednotlivé lístky na rôzne trasy.
  • Jednoduché plánovanie: Plánujte svoje výlety bez obmedzení.
  • Finančné úspory: Čím viac cestujete, tým viac ušetríte – ekonomicky výhodná voľba na celé leto.
  • Pohodlie: Využite komfort vlakovej dopravy a vyhnite sa dopravným zápcham a stresu z riadenia.
  • Ekológia: Prispievajte k ochrane životného prostredia využívaním ekologickej vlakovej dopravy.
  • Dostupnosť: Lístky SLOVAK si môžete kúpiť jednoducho online aj v pokladniach ZSSK.

Pár skvelých tipov na preskúmanie Slovenska s vlakmi ZSSK:

Naplánujte si letné dobrodružstvo s lístkom SLOVAK a našimi tipmi na výlety. Navštívte stránku ZSSK – Vlakom na výlet pre viac informácií a inšpirácií na nezabudnuteľné cesty po Slovensku.

Ak stále nemáte dostatok inšpirácie, vyskúšajte napríklad Beliansky expres z Popradu do poľskej Muszyny, prípadne linku Medzilaborce – Lupków. Chcete zájsť ešte ďalej? Objavte čaro mora v chorvátskom Splite.

Cestovanie vlakom je pohodlné, bezpečné a šetrné k životnému prostrediu. Vyhnete sa dopravným zápcham a už pri cestovaná vlakom môžete využiť čas na relaxáciu. ZSSK ponúka množstvo sezónnych posilnených vlakov, ktoré motivujú k spoznávaniu krás Slovenska. Nezabudnite, že každý vlak môže byť výletný vlak!

Značky: