Mobilný telefón je už neoddeliteľnou súčasťou nášho života.

Vybrať si spoločníka na každodenné využívanie nie je jednoduchá záležitosť. Rozhodnutie ovplyvňujú nielen funkcie, no najmä preferencia používateľa, ako aj cena.  Inšpirujte sa voľbou stoviek používateľov, ktorí si svoj smartfón vyhľadali na portáli Pricemania.sk. Výber zariadení sme zostavili z najprezeranejších produktov v kategórii „Mobily v januári.   

Zameraný na výkon: Xiaomi Mi 10 256GB 

Xiaomi Mi 10 5G

Xiaomi Mi 10, Zdroj: Xiaomi

 Porovnanie cien Xiaomi Mi 10 256GB 

Vďaka novej generácií procesoru Qualcomm Snapdragon prináša Xiaomi Mi 10 vysoký výkon, ktorý oceníte pri práci, ako aj zábave. Vaše očakávania prekoná aj v oblasti výdrže batérie, keďže energiu využíva až o 25% efektívnejšie, než jeho predchodca. Jeho extrémne rýchle nabíjanie ho za 57 minút dobije na 100 % batérie. S vynikajúcim 108 Mpx hlavným fotoaparátom vytvoríte dokonalé zábery aj v tmavých priestoroch. S podporou 5G je Xiaomi Mi 10 pripravený na sieť novej generácie.   

Pre náročných: Apple iPhone 11 256GB 

Apple iPhone 11 Pro Max

Apple iPhone 11 , Zdroj: Apple

  Porovnanie Cien Apple iPhone 11 256GB 

 Minuloročný model od kalifornskej spoločnosti má stále čo povedať. Jeho elegantný dizajn berie dych. Odladený systém vám spríjemní používanie pri práci alebo prezeraní multimédií. Primárny fotoaparát vytvorí dokonalé zábery scenérie alebo originálne portréty. Nehovoriac o dychberúcom 4K videu. Jeho batéria pohodlne vydrží celý deň. Samozrejmosťou je odolnosť voči prachu a vode do 2 metrov na dobu 30 minút.  

Zlatá stredná cesta: Samsung Galaxy A51 

Samsung Galaxy A51

Samsung Galaxy A51, Zdroj: Samsung

Porovnanie cien Samsung Galaxy A51 

Ak hľadáte kvalitný smartfón za rozumnú cenu, Samsung Galaxy A51 je zlatá stredná cesta. Má dostatok energie, aby vás sprevádzal celým dňom, či už pracovnými úlohami alebo hraním hier, či streamovaním videí. Plynulý výkon zabezpečuje osemjadrový procesor s až 4 GB RAM. Vaše údaje budú vždy v bezpečí vďaka viacvrstvovému zabezpečeniu prostredníctvom odtlačku prstu alebo rozpoznania tváre.   

Dual SIM za rozumnú cenu: Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB 

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Xiaomi Redmi Note 9 Pro. Zdroj: Xiaomi

 Porovnať ceny Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB 

Nosiť dve zariadenia so sebou je obmedzujúce. Existuje pritom elegantné riešenie v podobe smartfónu s dvomi aktívnymi SIM kartami. Práve Xiaomi Redmi Note 9 128GB je duálny telefón, ktorý s rozumnou cenovkou prináša dostatočný výkon pre všetky vaše obľúbené aplikácie, takmer dvojdňovú výdrž batérie a veľký displej, pre dokonalý zážitok z prezerania multimédií. Vďaka štvoritému fotoaparátu zachytíte cenné spomienky dokonale a ostro.   

Cenovo dostupný: Xiaomi Poco M3 128GB 

Xiaomi Poco M3 128GB

Xiaomi Poco M3 128GB. Zdroj: Xiaomi

 Porovnať ceny Xiaomi Poco M3 128GB 

Rozumná cena za kvalitné zariadenie sa len tak nevidí. Xiaomi má v cenovo dostupných zariadeniach tradíciu a potvrdzuje to aj pri Xiaomi Poco M3. Smartfón, aj napriek nízkej hmotnosti, pôsobí robustne. Jeho stereo reproduktory sú dostatočne hlasné na počúvanie hudby alebo sledovanie videí s kvalitným zvukom. Výborne sa drží v ruke a vďaka použitým materiálom nezostávajú na jeho kryte odtlačky prstov.  

Nabitý funkciami: Samsung Galaxy S20 128GB 

Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy FE, Zdroj: Samsung

 Porovnať ceny Samsung Galaxy S20 128GB 

 To najlepšie od Samsungu z minulého roka. Aj napriek tomu, že ide o minuloročnú vlajkovú loď, stále ide o zariadenie s vysokým výkonom. Je na vás, ako jeho rýchlosť zúžitkujete. Či už na hranie hier, alebo pracovné úlohy. Samsung Galaxy S20 je dokonalým spoločníkom na každý deň. Ostré fotografie s vysokým rozlíšením vyhotovíte aj so slabším osvetlením. 4K video je samozrejmosťou. Vďaka veľkej batérií a rýchlemu nabíjaniu vás nezradí ani počas náročných dní.   

Výhodná cena: Samsung Galaxy A20e 

Samsung Galaxy A20e

Samsung Galaxy A20e, Zdroj: Samsung

 Porovnať ceny Samsung Galaxy A20e 

 Cenovo dostupný Samsung Galaxy A20e nerobí kompromisy na nesprávnych miestach. Za rozumnú cenu získate elegantný dizajn a takmer bezrámčekový Infinity displej. S duálnym fotoaparátom zhotovíte obľúbené snímky, či momentky. O bezpečnosť vašich údajov sa stará viacvrstvová ochrana. Využiť môžete snímač odtlačkov prstov alebo odomknutie rozpoznaním tváre.  

Vybrať si ten najlepší smartfón môže byť naozaj náročné. Každé zariadenie má svoje unikátne výhody. Ak vás zaujíma porovnanie cien viac ako 300 mobilov aktuálne dostupných na trhu, pozrite si​ „​ lacné mobily“​ na Pricemania.sk