Zážitok, ktorý treba naozaj zažiť a vidieť.

V bratislavskej predajni NAY v Auparku je od dnes k videniu Smart TV Samsung QE75Q900R 8K. Spája to najlepšie z nových technológií a špičkovú technológiu QLED.

Zdroj: Samsung

Televízor s natívnym 8K rozlíšením má rozlíšenie 7680 × 4320 bodov. To znamená až 33 177 600 pixelov na ploche s uhlopriečkou 75“. Je vybavený procesorom Quantum 8K s umelou inteligenciou. Už dnes je obsah 4K a bude pribúdať. Tento displej je 4× jemnejší ako doterajšie 4K (UHD) displeje s rozlíšením 3840 × 2160 px.

Zdroj: Samsung

To znamená ešte viac detailov. Procesor umožní automatické upscalovanie (prepočítanie) do rozlíšenia 8K aj keď si budete púšťať video v nižšom rozlíšení. Obraz, ktorý bude procesorom vytvorený v reálnom čase, sa vďaka tomu bude podobať na natívny 8K obraz. Nech už budete stáť s očami nalepenými na TV, nerozoznáte žiadne pixely.

Smart TV so všetkými inteligentnými funkciami, ktoré vás prekvapia a ktoré očakávate. Podporuje optimalizáciu zvuku podľa analýzy scény v reálnom čase a obraz prispôsobí podľa aktuálneho jasu vo vašej miestnosti.

Prečítajte si aj:

NAY ponúka jedinečnú záruku. Predĺženie záručnej doby až na 5 rokov

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.