Celkovo sa dá získať až 5-ročná záruka.

Nejeden z vás počul o prípadoch, kedy sa tovar týždeň po skončení záruky pokazil. Vyššiu moc môžete oklamať predĺžením záruky a mať tak istotu, že bude o váš spotrebič alebo inú elektroniku postarané.

Predĺžená záruka je niečo, čo na trhu nie je novinkou a ponúka to množstvo poisťovní a a predajcov elektroniky. NAY si ale trúfa na viac a posúva záruku na úplne novú úroveň. Vy sa totiž nemusíte rozhodnúť hneď pri nákupe, keďže takáto forma záručných podmienok nie čo stojí.

Platí pre službu Predĺženie záruky kedykoľvek

Pokojne sa rozhodnite v posledný deň platnosti zákonnej 2-ročnej záruky. Stačí vám doklad o kúpe tovaru alebo klubová karta NAY Extra, ak ste ju použili pri nákupe. O dôvod naviac používať klubovú kartu.

Ako získať rozšírenú záruku?

Na to, aby ste získali túto nadštandardnú ochranu, nepotrebujete chodiť do predajne. Všetko vybavíte on-line. Treba sa len prihlásiť do svojho účtu v NAY. V histórii objednávok si vyberiete vami kúpený tovar a zvolíte možnosť Prikúpenie predĺženej záruky.

Táto služba je vhodná aj pre neregistrovaných zákazníkov, stačí doklad o kúpe. Predĺžená záruka sa dá prikúpiť aj na predajni.

Táto možnosť sa týka takmer na všetok tovar v ponuke NAY a to v hodnote od 49 EUR do 3 000 EUR. Jej platnosť začne plynúť až po skončení štandardnej (zákonnej) 2-ročnej záruky.

Koľko to bude stáť?

Cena záruky sa odvíja od ceny tovaru a počet rokov jej predĺženia a tiež od typu služby. Na výber máte Predĺženie záruky a Predĺženie záruky kedykoľvek. Práve druhá ponúkaná služba je novinkou na trhu.

Platí pre službu Predĺženie záruky

Prečítajte si aj:

Nakupujete cez internet? NAY.sk ponúka nadštandardné služby

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.