Potešia srdiečko každého geeka.

Do Vianoc ostáva už len niečo cez dva týždne. Ak ešte nemáte nakúpené vianočné darčeky pre svojich blízkych a hľadáte nejakú inšpiráciu, prinášame vám zopár tipov od spoločnosti Logitech na darčeky, ktoré celkom iste potešia každého geeka.

Hľadáte darček pre kreatívnu dušu?

Bezdrôtové klávesnice MX Keys Mini a MX Keys Mini for Mac sú určené predovšetkým pre tvorcov obsahu, teda kreatívnych ľudí. MX Keys Mini ponúka to najlepšie z dobre známych, štandardne veľkých klávesníc MX Keys, avšak v minimalistickom bezdrôtovom prevedení.

Môžete ich využívať v ľubovoľnom prostredí – na veľkom dizajnérskom stole v štúdiu, ale aj v domácom pracovnom kútiku, či na cestách ako doplnkovú klávesnicu pre notebook, tablet a mobil. Na klávesnici, ktorá bola vytvorená s ohľadom na efektivitu, stabilitu a presnosť, budete písať s istotou, pohodlne a štýlovo. Budete sa tak môcť plne sústrediť na prácu a na maximum využívať svoj tvorivý potenciál.

Cena Logitech MX Keys Mini: 78,90 eur

Logitech MX keys miniZdroj: Logitech
Logitech MX keys mini

Pracuje na každom povrchu

Zoznámte sa s kompaktnou výkonnou myškou MX Anywhere 3, ktorá vám pomôže s ovládaním rôznych zariadení. Môžete ju používať kdekoľvek – v kaviarni, vo vlaku na kolene, v hoteli alebo aj na rokovaní mimo kanceláriu. Plynulo dokáže ovládať až tri spárované zariadenia (Windows, mobil, Mac, iPad, Chromebook,…), prípadne prechádzať z obrazovky jedného do druhého a prenášať napr. medzi Windows PC a MAC OS X rôzne texty, obrázky, či dokonca celé súbory.

MX Anywhere 3 funguje naozaj všade a na každom povrchu, vrátane sklenenej dosky a zrkadla. Myška má unikátne koliesko, ktoré umožňuje precízne a presné krokové scrolovanie a súčasne vie preletieť až tisíc riadkov za sekundu keď ho roztočíte. Batéria vydrží až 70 dní a už za minútu ju nabijete na niekoľko hodín práce.

Cena Logitech MX Anywhere 3: 65,90 eur

Logitech MX Anywhere 3Zdroj: Logitech
Logitech MX Anywhere 3

Najpredávanejšia hráčska myš na svete

Znovuzrodená hráčska legenda. Takto by sme mohli označiť myšku spoločnosti Logitech s označením G502 HERO, ktorá je mimochodom najpredávanejšou hráčskou myšou na celom svete. Myš využíva jeden z najlepších optických senzorov HERO, ktorý ponúka nastaviteľnú citlivosť od 200 až do 25 600 DPI (zjednodušene 25K). Hráči si ju môžu ľubovoľne upraviť pomocou aplikácie Logitech G Hub a uložiť si svoje obľúbené nastavenie (profil) aj do internej pamäte, aby ho mohli využívať na iných počítačoch.

Zároveň si môžu upraviť hmotnosť myši pomocou prídavných závaží a dokonca aj zmeniť jej ťažisko rôznym uložením týchto závaží. Myš G502 je vhodná pre profesionálnych aj občasných hráčov. V správnych hráčskych rukách je to „smrtiaca zbraň“.

Cena Logitech G502 Hero: 53,90 eur

Logitech G502 HeroZdroj: Logitech
Logitech G502 Hero

Klávesnica pre občasných hráčov

Klávesnica G213 Prodigy prináša v danej triede to najlepšie pokiaľ ide o hmatovú odozvu a výkon. Každá jej klávesa je vyladená tak, aby poskytovala ultra rýchlu a zreteľnú odozvu. Jej konštrukcia umožňuje vnímať stlačenie viacerých kláves súčasne (tzv. „anti-ghosting gaming matrix“).

Navrhnutá je pre hráčov všetkých úrovní a vyznačuje sa štíhlou konštrukciou, ktorá je odolná proti poliatiu tekutinami, je pohodlná a veľa toho vydrží. Má integrovanú opierku pre zápästie a nastaviteľné nožičky. Klávesnica má päť zón s RGB podsvietením, ktoré si môžete upraviť podľa seba. Svetelné efekty môžete synchronizovať s inými zariadeniami Logitech G pomocou obslužnej aplikácie.

Cena Logitech G213 Prodigy: 59,90 eur

Logitech G213 ProdigyZdroj: Logitech
Logitech G213 Prodigy

Klávesnica pre profesionálnych hráčov

S Logitech G915 TKL nepotrebujete na hranie toľko miesta, má však všetky nenahraditeľné herné klávesy a dá sa aj ľahko prenášať na LAN party alebo na návštevu ku kamarátom. Na zadnej strane klávesnice je priestor pre uloženie bezdrôtového USB adaptéru LIGHTSPEED. Vďaka absencii numerickej časti môžete mať myš bližšie ku klávesnici – táto prirodzenejšia poloha rúk prináša väčšie pohodlie, lepšie sústredenie a menšiu únavu, čo ocení mnoho hráčov.

G915 TKL obsahuje vysoko výkonnú bezdrôtovú technológiu LIGHTSPEED, nízkoprofilové mechanické herné spínače GL pre rýchle a presné hranie (v troch verziách podľa modelu) a RGB podsvietenie LIGHTSYNC, pri ktorého zapnutí vydrží batéria dodávať energiu až 40 hodín. Po dizajnovej a aj funkčnej stránke ide o jednu z najlepších hráčskych klávesníc na trhu.

Cena Logitech G915 TKL LIGHTSPEED: 164,90 eur

Logitech G915 TKL LIGHTSPEED

Dištančné Vianoce?

Žiaľ dnešná doba príliš nepraje spoločným stretnutiam, no netreba zúfať. Aj keď z nejakého dôvodu nemôžete byť spolu so svojimi blízkymi, môžete zostať aspoň vo vizuálnom kontakte pomocou webových kamier Logitech BRIO 4K, ktoré poskytujú špičkovú obrazovú kvalitu v UHD rozlíšení. Pri video hovore cez takéto kamery máte pocit akoby ste naozaj boli spolu v jednej miestnosti aj keď vás fyzicky môžu od seba deliť hoci aj tisícky kilometrov.

Kamera je vybavená profesionálnymi technológiami, ktoré vylepšujú obraz pri zlom svetle (dokonca si v noci v prípade potreby vystačí aj so svetlom z monitoru), uľahčujú prenos videa v 4K rozlíšení a vedia zachytiť presne zvuk s technológiou potláčajúcou šum a ruchy na pozadí. Kamera zároveň cez aplikáciu Capture dáva streamerom úplnú kontrolu nad vysielaným živým videom. Túto kameru pre jej nekompromisnú kvalitu skrátka ocení každý.

Cena Logitech BRIO 4K: 180 eur

Logitech BRIO 4K

Kamera pre streamerov

Máte doma nádejného Youtubera alebo streamera? Kamera StreamCam má svoje cieľové určenie už vo svojom názve. Ide o prémiový model, ktorý má špičkový dizajn a zároveň technológie pre profesionálny obraz asi pre každého – aj pre ľudí bez profesionálneho svetla, ktorí majú ambíciu skúsiť zdieľať svoje myšlienky pomocou video záberov. S aplikáciou Logitech Capture si môžete upraviť parametre a vyladiť všetko rovnako ako v klasickom štúdiu, pridať druhé video okno príp. obrazovku Windows pri tvorbe tutoriálov, titulky, efekty a všetko nahrať stlačením jediného tlačidla.

Otočením kamery o 90° získate portrétový režim, ktorý vyzerá ako keby bol snímaný z vášho mobilu na výšku. Tento formát je zaujímavou možnosťou ako oživiť svoje streamy a dopriať vášmu publiku formát, ktorý si bude lepšie rozumieť s mobilnými zariadeniami (ideálne pre streaming na sociálne siete). Kamera je optimalizovaná pre Open Broadcaster Software (OBS), XSplit, Streamlabs a ďalšie aplikácie používané na živé vysielanie. Pripája sa cez USB-C konektor.

Cena Logitech StreamCam: 103,90 eur

Logitech StreamCamZdroj: Logitech
Logitech StreamCam

Hráčsky headset s mikrofónom bez ramena

Mimoriadne ľahký bezdrôtový headset Logitech G435 LIGHTSPEED ti umožní hrať hry, počúvať hudbu alebo komunikovať s priateľmi na rôznych platformách. Je to prvý hráčsky headset vybavený súčasne pripojením LIGHTSPEED a aj Bluetooth s nízkou latenciou. Poskytuje tak väčšiu slobodu pri hraní na PC, smartfónoch i herných konzolách PlayStation.

Váži len 165 gramov a je teda dostatočne ľahký a pohodlný aj na celodenné nosenie. Svojim tvarom dobre padne väčšine ľudí a optimalizovaný je aj pre menšie veľkosti hlavy (ideálny pre deti). Dvojica vylepšených smerových mikrofónov umožnila odstrániť rameno mikrofónu, zosilniť váš hlas a zároveň znížiť ruchy na pozadí, takže budete znieť, ako by ste boli v rovnakej miestnosti ako vaši priatelia. Vyrábaný je v troch moderných farebných kombináciách.

Cena Logitech G435 LIGHTSPEED: 77 eur

Logitech G435 LIGHTSPEEDZdroj: Logitech
Logitech G435 LIGHTSPEED

Headset nielen pre fanúšikov LoL

Stredobodom dizajnovej kolekcie v štýle univerza League of Legend, inšpirovaný popovou skupinou KD/A, je bezdrôtový headset Logitech G733 K/DA LIGHTSPEED. Tieto plne vybavené herné slúchadlá s mikrofónom a mäkkými dvojvrstvovými náušníkmi z pamäťovej peny, s hmotnosťou iba 278 gramov, ponúkajú vyvážený dynamický zvuk s plastickým priestorovým ozvučením aj pre náročných hráčov.

Technológia DTS váš dokáže hráča vtiahnuť do herného sveta a pokročilý mikrofón s ním umožní komunikovať. Okrem špičkovej kvality zvukového výstupu ponúka tento herný headset odľahčené telo s prepracovanou ergonómiou a moderné RGB podsvietenie v nekonečných farebných kombináciách. Rozpáľte to s headsetom vo sviežom štýle rovnako ako Akali.

Cena Logitech G733 K/DA LIGHTSPEED: 143,90 eur

Logitech G733 K/DA LIGHTSPEEDZdroj: Logitech
Logitech G733 K/DA LIGHTSPEED

Zdroj: Logitech

Značky: