Predajňa s foto a video technikou PRO.Laika je teraz kompletne zrekonštruovaná. Nachádza sa v centre Bratislavy na známej adrese Palackého 12 v Bratislave. My sme sa tu boli pozrieť aj s našou reportážnou kamerou.

Najprv sme hovorili s Viktorom Musilom o tom, ako predajňa vznika a čoho sa týkala samotná rekonštrukcia. Zaujímal nás aj sortiment, ktorý tu nájdu záujemcovia.

Ako sme zistili, v Prolaike to nie je len o predaji ale aj o ďalšej starostlivosti o zákazníka. V druhej časti videa sme hovorili s fotografom Julom Kotusom, ktorý má na starosti workshopy, galérie a podobné aktivity.

Pozrite sa spolu s nami aj do priestorov Prolaiky objektívom fotoaparátu.

My sme sa sem boli pozrieť a tento priestor teraz naozaj vyzerá vzdušnejší a priestrannejší. Novinkou sú napr. špeciálne závesy na prezentáciu batohov alebo statívov. Nás zaujali aj zásuvky s priesvitnými čelami, takže môžete vidieť, čo sa v nich nachádza. Pripomeňme, že PRO.Laika má mimoriadne široký sortiment z hľadiska značiek ako je Canon a Nikon, ale tiež Olympus, Panasonic, Fujifilm, Manfrotto, Lowepro, Hama a pod.

 

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.