Operátor od 20. 9. zavádza nové internetové balíky pre predplatenú kartu Easy Pecka.

Telekom k 19. 9. zrušil dátové balíky Surf 100, Surf 500 a Surf 1000. Namiesto nich predstavil nové balíky, ktoré budú dostupné od 20. septembra. Konkrétne ide o balíky RAZ GIGA, VŽDY GIGA a VŽDY 2 GIGA. Môžete si ich aktivovať cez aplikáciu, využívať aj v krajinách EÚ a prenášať si dáta. Zmenil sa aj spôsob, ako funguje denný internet Surf 1.

Internet na deň Surf 1 funguje do určitej miery ako v minulosti. Za 1 MB bez dátového balíčka zaplatíte 10 centov, avšak po dosiahnutí poplatku vo výške 50 centov za deň dostanete 200 MB voľných dát. Po ich prenesení sa pripojenie do internetu vypne a v prípade záujmu si môžete kúpiť ďalších 200 MB za 50 centov. Denný balík môžete aktivovať neobmedzený počet krát.

Dátové Easy balíčky po starom a po novom

Nové balíky detailne

Nové balíky sú postavené nasledovne. RAZ GIGA obsahuje 1 GB dát za 3 eura. Platnosť tohto balíka je maximálne 7 dní. Po jeho vyčerpaní budete využívať do konca týždňa štandardný Internet na deň.

VŽDY GIGA obsahuje 1 GB dát na 30 dní. Stojí 6 eur a po prenesení dátového balíčka pred koncom platnosti sa spomalí rýchlosť, avšak internet bude dostupný aj naďalej rýchlosťou 64 kbps. Prípadne si môžete dokúpiť ďalších 500 MB za 1 euro a to až 4-krát.

Najväčší balík VŽDY 2 GIGA obsahuje 2 GB dát za 8 eur na 30 dní. Aj pri tomto balíku sa dajú dokúpiť dáta – 500 MB za 1 euro, najviac 4-krát za mesiac. Po prenesení dát sa spomalí rýchlosť internetu na 64 kbps. Telekom bude tento balíček poskytovať počas prvých 4 mesiacov za akciovú cenu 6 eur.

Detaily Internetu na deň a balíkov VŽDY GIGA a VŽDY 2 GIGA, ku ktorým si môžete dokúpiť 500 MB za 1 euro

V EÚ aj s prenosom do ďalšieho obdobia

Ako už bolo spomenuté, Telekom umožní aktivovať nové balíky cez mobilnú aplikáciu (tá bude dostupná v nasledujúcich dňoch) a všetky dátové balíčky môžete využívať aj v krajinách EÚ. Internet na deň má naďalej nastavený limit v EÚ na 110 MB. Trojica nových balíčkov RAZ GIGA, VŽDY GIGA a VŽDY 2 GIGA bude platiť v plnom rozsahu aj v krajinách EÚ za domáce ceny.

Výborné je, že dáta vám neprepadnú a pokiaľ ich nevyužijete, prenesú sa vám do ďalšieho obdobia. Predpokladom je obnova balíka – VŽDY GIGA a VŽDY 2 GIGA ponúkajú automaticky aktivovanú automatickú obnovu. Pri balíku RAZ GIGA sa dáta prenesú z predchádzajúceho obdobia v prípade, ak si aktivujete ďalší týždenný balíček do 7 dní.

Dáta sa prenášajú, fungujú aj v EÚ

Prečítajte si aj:

Telekom: Športové kanály na Magio Sat v HD kvalite pre každého, vysoké rozlíšenie aj v službe Magio GO

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem smart hodinky, Apple zariadenia a herné notebooky. Nájdete ma na sociálnych sieťach @roman_fitit