Aj Orange predstavilo svoju vianočnú ponuku a my vám prinášame jej súhrn aj vo video podobe.

Paušály Orange GO sa od septembra 2018 výrazne uchytili. Dôvodom je prehľadnejšia ponuka, nekonečné volania a SMS pre paušály nad 20 eur a väčšia porcia predplatených dát na paušále. Už prvý mesiac po ich uvedení sa pre nové paušály GO rozhodlo 33 000 zákazníkov a každý štvrtý si vyberá paušály Go 20 eur. Najobľúbenejším telefónom v Orangei je v tomto roku Huawei Y6 2018 v modrej farbe.

Veľmi populárna je služba Navzájom zadarmo, pri ktorej si členovia skupiny volajú a SMSkujú navzájom úplne zadarmo. Túto službu už využíva 602 tisíc zákazníkov  a vytvorených je 155 tisíc skupín. Priemerná dĺžka hovoru v skupine je 3 minúty. Jedna skupina zadarmo pritom prevolá mesačne 282 minút a pošle 83 SMS. Na tieto Vianoce Orange pridáva každému zákazníkovi v skupine Navzájom zadarmo 2 GB dát ako darček. Pre zakladateľa skupiny je to na 12 mesiacov, pre každého radového člena skupiny je to na 6 mesiacov.

Veľmi dobre sa darí vynovenej službe Orange TV. Pripomeňme, že od polovice augusta bola spustená satelitná Orange televízia dostupná na celom Slovensku a Orange TV ako samostatná služba cez internet. Za 9 týždňov od spustenia ponuky prešlo na niektorú z nových služieb už 100 000 zákazníkov a využíva ich výhody. Najväčšej pozornosti sa teší Liga majstrov.

Vianočná ponuka – neobmedzená spotreba aplikácií v balíčkoch

Vianočná ponuka Orange je už v platnosti a týka sa mobilu, televízie ale aj Love balíkov. Vianočnú výhodu pre zákazníkov na mobile sme už spomenuli – v skupine Navzájom zadarmo je to 2 GB navyše. A týka sa to aj používateľov preplatenej karty Prima.

Druhou vianočnou výhodou na mobile sú neobmedzené dátové balíčky pre využívanie konkrétnych aplikácií. K dispozícii sú 4 balíčky so štyrmi cenovými hladinami.

Prvý z nich je určený pre četové aplikácie stojí 2 eurá a zahŕňa Facebook Messenger, WhatsApp, Telegram a Skype. Balíček Sociálne siete stojí 4 eurá a zahŕňa Facebook, Twitter, Snapchat, Pinterest, Instagram a Badoo. Balíček Hudba obsahuje aplikácie Deezer, Tindal, Apple Music, Google Play Music a Spotify. Cena tohto balíčka je 6 eur. Posledný balíček Video potom zahŕňa aplikácie ako je YouTube, Netflix, Orange TV a HBO GO. Jeho cena je 10 eur.

Funguje to tak, že keď si príslušný balíček zakúpite, príslušné dáta k nim budete mať v danom mesiaci zadarmo. Ponuka platí pre neobmedzené využívanie aplikácií len na Slovensku v sieti Orange Slovensko, nie v roamingu. Ak ste v zahraničí, služba sa nedá využiť neobmedzene, ale dostanete určitý objem dát na jej využívanie. Balíčky je možné kombinovať a za každú kombináciu dostávajú zákazníci benefit v podobe zľavy 1 eura.

Darčeky pre zákazníkov televíznych služieb

Ku každej televíznej službe, či už na optike alebo na satelite dostávate teraz ako darček službu Orange Sport na dva roky úplne bezplatne. Ak ste nový zákazník na optike v Orangei, potom pri objednaní cez web dostávate internet a televíziu na 6 mesiacov úplne bez poplatku.

Novinkou sú aj karty, ktoré vám umožnia sledovať Ligu majstrov do konca sezóny 2018/2019 úplne bezplatne. Cena tejto karty je 19 eur. A to považujeme za výborný vianočný darček pre každého fanúšika futbalu. Počet týchto kariet je limitovaný na 5000 a predávajú sa cez predajne Orange. Tak ak ju chcete, poponáhľajte sa. Nová je aj služba Orange TV k televízii po optike alebo cez satelit, pokiaľ máte aktivovaný niektorý prémiový balíček ako je napr. Cinemax. Bez prémiového balíčka je cena služby Orange TV 2 eurá.

Balíky LOVE teraz pre všetkých

Love balíky budú dostupné na takmer celom Slovensku, netýkajú sa už len tých zákazníkov, ktorí majú optické pripojenie. Pripomeňme, že balíky Love sú konvergentnou ponukou a predstavujú kombináciu  hlasového paušálu Go, pevného internetu a digitálnej televízie. Balíky v hodnote 30, 40, 50 a 60 Eur teraz budú dostupné pre zákazníkov, ktorí majú satelitné alebo fixné pripojenie na sieť Orange.

Love balík pre rodinu obsahuje tri benefity. Prvý z nich je to, že zákazníci si môžu zdieľať dáta medzi až štyrmi členmi. Ďalej každý člen domácnosti si môže vymeniť mobil skôr – o 6 mesiacov. A pri každom dobití karty Prima získavate dvojnásobný kredit. Tieto výhody získavate automaticky, ako za dve služby platíte mesačne minimálne 50 eur.

V platnosti je aj výhoda za prenos čísla do siete Orange. Za odporučenie zákazníka z inej konkurenčnej siete získate obaja benefit vo výške až 300 eur alebo 80 GB dát.

Hardvérová ponuka Orange

V tomto roku Orange obohatil svoju ponuku o Smart kolobežku od Xiaomi, je tu aj robotický vysávač Samsung PowerBot a kamera Logitech Circle 2. Zľava na tieto zariadenia je do výšky 390 eur pre zákazníkov, ktorí si zoberú alebo predĺžia paušál alebo Love balík. Všetky doterajšie zariadenia ostávajú naďalej v platnosti.

 

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.