Nový smartfón od motoroly sľubuje skvelé fotky v každej situácii.

Motorola predstavila na veľtrhu IFA 2019 nový smartfón. Model motorola one zoom ponúka štyri zadné fotoaparáty, ktoré sú navrhnuté pre zachytenie skvelých fotiek v každej situácii.

Hlavný fotoaparát s rozlíšením 48 Mpx produkuje vysokokvalitné fotografie vo dne a vďaka špeciálnemu nočnému režimu aj v noci. 16 Mpx širokouhlý fotoaparát umožňuje zachytiť scénu v inej perspektíve a do jednej fotografie dokáže vtesnať až štvornásobne väčší priestor v porovnaní s hlavným fotoaparátom.

motorola one zoom

Motorola one zoom sa nebojí ani priblíženia, jej 8 Mpx teleobjektív ponúka 3× optické priblíženie bez straty kvality a až 10× hybridný zoom. Výbavu dopĺňa 5 Mpx senzor hĺbky pre dokonalejší efekt rozmazaného pozadia. Predný fotoaparát má rozlíšenie 25 Mpx a je optimalizovaný aj pre fotenie selfie fotiek v zlých svetelných podmienkach.

Hlavný fotoaparát a teleobjektív majú vo výbave optickú stabilizáciu. Motorola one zoom láka najmä svojou fotografickou výbavou, avšak pozornosť si zaslúžia aj jej základné parametre.

Telefón disponuje 6,4-palcovým AMOLED displejom s rozlíšením Full HD a snímačom odtlačkov prstov priamo v obrazovke, 4000 mAh batériou a procesorom Snapdragon 675. 4 GB operačnú pamäť dopĺňa 128 GB úložisko, ktoré ponúka množstvo priestoru pre vaše fotografie. A pokiaľ by vám tento priestor nestačil, k dispozícii je samostatný slot pre microSD karty do veľkosti až 512 GB.

motorola one zoom

Motorola one zoom má tiež oblé okraje a 3D saténové sklo na zadnej strane, ktoré eliminuje zanechávanie odtlačkov prstov a šmúh. Telefón je tiež odolný pred rozliatím a postriekaním tekutinou. Novinkou je využitie loga Motorola na zadnej strane zariadenia pre účel oznamovacieho LED svetla, ktoré svieti pri správach, telefonátoch alebo iných oznámeniach.

Motorola one zoom je na Slovensku k dispozícii od 6. septembra za odporúčanú cenu 429 eur. Cena je lákavá pre fanúšikov fotomobilov, fotografické schopnosti telefónu vyzerajú atraktívne – minimálne na papieri.

motorola one zoom

Prečítajte si aj:

Prvé dojmy motorola one action: Akčná kamera v smartfóne

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit