Záujemcovia o smartfón Pixel 4 alebo Pixel 4 XL od Google mali v Miami Beach možnosť donášky nového smartfónu spolu so strednou pizzou od Dominos. 

Spojenie spoločností Google a Dominos si obe firmy vyskúšali už v októbri pre influencerov a malopredajcov. Vtedy kuriéri doručovali smartfóny Pixel 4 a Dominos pizzu. Pri príležitosti Cyber Monday si spoluprácu zopakovali. Na zaujímavosť upozornil portál AndroidCentral.

Rezidenti Miami Beach mohli využiť osem hodinovú akciu počas Cyber Monday na to, aby si nechali doručiť Google Pixel 4 a pizzu od Dominos. Krabica mala špeciálny dizajn z funkcií Pixel 4, samotný smartfón bol umiestnený v zabudovanej priehradke v jej hornej časti. Druhá krabica obsahovala príslušenstvo ako 18W nabíjačku, USB-C kábel, Quick Switch adaptér, nástroj na vybratie SIM karty a špeciálny obal pre Pixel 4. 

Akcia mala aj samostatnú webovú stránku pizzawithpixel.com, kde si záujemcovia mohli vybrať medzi zariadeniami Pixel 4 a Pixel 4 XL plus pizzu. Celková zľava zo zariadenia predstavovala až 200 amerických dolárov, k tomu bola zadarmo stredná pizza Dominos podľa výberu zákazníka.

Zdroj náhľadovej fotografie: Dominos

Zdroj: AndroidCentral

Prečítajte si aj:

Google Pixel 4 XL prežil záťažový test, no s výraznejším poškodením

Značky: