Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

BMW a MINI obmedzujú na Slovensku šírenie vírusu Corona +++ Otvorené servisy +++ Uzatvorené predajné sekcie showroomov.

Spoločnosť BMW Group sa pripojila k aktivitám obmedzenia šírenia vírusu Corona (COVID-19). Zamestnanci BMW Slovenská republika pracujú od konca minulého týždňa z domu v režime Home Office. V rámci možností využívajú všetky digitálne komunikačné kanály na pokračovanie práce a starostlivosti o zákazníkov, obchodných partnerov a ďalšie zainteresované strany spoločnosti.

Autorizovaní predajcovia

Autorizovaní predajcovia a autorizované servisné prevádzky tiež prijali preventívne opatrenia v súlade s pokynmi štátnych orgánov s cieľom čo najviac chrániť svojich zamestnancov a zákazníkov. Sekcie predaja vozidiel sú zatvorené od 16.3. 2020 až do odvolania. Ich zamestnanci v širšej miere využívajú digitálne komunikačné nástroje a mobily, aby zostali v kontakte so zákazníkmi z ich domácich kancelárií (home office).

 Autorizované servisné prevádzky

Servisné prevádzky BMW a MINI sú otvorené od 17.3.2020 a sú pripravené naďalej zaisťovať čo možno najviac efektívnu mobilitu v dnešnej náročnej situácii. Ich činnosti boli upravené v súlade s preventívnymi a hygienickými  reštrikciami vlády a s cieľom eliminácie kontaktov väčšieho počtu osôb. Povolenie otvorenia servisov automobilov je dôležitým krokom na udržanie mobility občanov na území Slovenskej republiky. Funkčné vozidlo je často rozhodujúcim elementom v krízových a núdzových situáciách, či pri limitovanej verejnej doprave.

BMW Slovenská republika odporúča  zákazníkom, aby sa v tejto oblasti obrátili na svojho autorizovaného predajcu alebo servisné stredisko cez ich webové stránky, telefonické kontakty, sociálne médiá, prípadne call centrum. Súčasne spoločnosť ďakuje za potrebnú trpezlivosť zo strany verejnosti.

S ohľadom na uvedené majme aj na pamäti #somdoma #zostandoma #bezpecnavzdialenost .

 

Značky: