Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Globálna značka elektroniky LAMAX rozširuje svoje portfólio o prenosný Bluetooth reproduktor LAMAX Sounder2, model tvaru nápojovej plechovky s obrovským výkonom.

LAMAX Electronics (LAMAX), úspešný výrobca audiovizuálnej elektroniky, prichádza na trh s modelom LAMAX Sounder2. Ide o ďalší zo série prenosných Bluetooth reproduktorov, ktorými je značka preslávená. I tento reprák sa opäť prezentuje vo vlajkových farbách svojej značky, teda tyrkysovej a čiernej. O bezchybný bezdrôtový prenos hudby sa stará technológia Bluetooth 5.0.

LAMAX Sounder2 – reprák s poriadnym výkonom i 360° zvukom

Kompaktný reproduktor s rozmermi 180 x 75 x 75 mm a hmotnosťou 600 gramov je vybavený dvojicou meničov s celkovým výkonom 30 W. Samozrejmosťou je podpora technológie True Wireless Stereo (TWS), vďaka ktorej možno prepojiť ďalší reproduktor do stereofónnej zostavy, a celkový výkon tak ešte znásobiť. Je možné pripojiť nielen ďalší Sounder2, ale napríklad i Storm1 alebo Sentinel2. Vďaka unikátnej konštrukcii z tela reproduktora vychádza 360 ° zvuk, a to na jedno nabitie až 12 hodín (integrovaná batéria má kapacitu 4 000 mAh).

Spomenúť musíme tiež nadpriemernú úroveň odolnosti ktorá vyhovuje štandardu IP67. To znamená okrem iného nulové trvalé následky pri kontakte repráku so snehom, prachom alebo striekajúcou vodou.

Súčasťou „balenia“ je tiež technológia Super Bass pre extra porciu basov. Ak si ale budete chcieť užiť hudbu ako na koncerte, stačí prepnúť reproduktor do 3D priestorového zvuku. V oboch prípadoch je prenos zvuku bezdrôtový, a to vďaka podpore technológie Bluetooth 5.0 na vzdialenosť až 18 metrov. Alternatívne môže slúžiť ako zdroj prehrávaného obsahu aj microSD karta, prípadne telefón alebo iné zariadenie zapojené cez klasický 3,5mm (AUX) kábel, ktorý je súčasťou balenia. Nabíjanie potom prebieha prostredníctvom dnes už štandardizovaného kábla USB typu C.

Priamo na reproduktore LAMAX Sounder2 nájdete aj integrovaný mikrofón, ktorý pomôže pri handsfree volaní, napríklad pri konferenčnom hovore alebo vtedy, keď svoj smartphone nechcete alebo nemôžete držať pri uchu.

Parametre LAMAX Sounder2

  • Reproduktory: 2 × 15 W, Φ 48 mm, 115 Hz – 20 kHz
  • Batéria: Li-Ion 4000 mAh
  • Doba prehrávania: hlasitosť 50 % – 12 h, hlasitosť 80 % – 6 h
  • Doba nabíjania: 3 hodiny
  • Funkcia: 360° zvuk, Bluetooth, AUX, Micro SD karta, TWS, NFC, 3D Sound, Handsfree, USB-C
  • Bezdrôtová technológia: Bluetooth 5.0
  • Vodeodolnosť: IP67
  • Rozmery: 180 x 75 x 75 mm
  • Hmotnosť: 600 g

Viac informácií o ňom nájdete tu:
https://www.lamax-electronics.com/cz/bluetooth-audio/sounder2/

Značky: