Geekbuying prináša novú várku akciových produktov.

Black Friday sa tradične spája s veľkými výpredajmi. Aj tento rok sa do akcie zapojil overený e-shop Geekbuying, ktorý prináša okrem zliav do výšky až 70 % aj výhodné nákupy na elektrobicykle a e-kolobežky. Pri príležitosti Black Friday výpredajov Geekbuying sprístupnil stránku s akciovou ponukou, ktorú si môžete pozrieť na tomto odkaze.  

Okrem tohto e-shop do svojej ponuky zaradil viacero akciových modelov elektrických bicyklov a kolobežiek. Výhodou nákupu v e-shope Geekbuying je skladová dostupnosť ponúkaných produktov. Všetky nižšie uvedené modely sa nachádzajú v európskom sklade, čo znamená, že akciová cena nie je navýšená o žiadne ďalšie poplatky. Sklady obchodu sa nachádzajú v Poľsku, Nemecku a vo Veľkej Británii.

Aj vďaka tejto možnosti je tovar zasielaný takmer okamžite, pričom jeho doručenie netrvá dlhšie ako 10 pracovných dní.

BEZIOR S1 

Cena: 576,68 eur   Kód: GKB21BF04   Doprava: Zadarmo

Z aktuálnej Black Friday ponuky vyberáme napríklad túto off-road elektrickú kolobežku s hliníkovým rámom. Je vybavená 1000 W motorom a batériou, ktorá zabezpečí dojazd až 50 km. 10-palcové kolesá vás bezpečne prevezú aj horším terénom do rýchlosti 45 km/h. Pre čo najúčinnejšie brzdenie je kolobežka vybavená aj kotúčovými brzdami na obidvoch kolesách.

Bezior S1Zdroj: Geekbuying
Bezior S1

KUGOO KIRIN M4 PRO 

Cena: 621,03 eur   Kód: CLKG07   Doprava: Zadarmo

Druhým modelom z off-road série je Kirin M4 Pro s 500 W bezuhlíkovým motorom. Kolobežka disponuje tromi režimami jazdy, takže si na LCD displeji viete vybrať ten, ktorý vám bude najviac vyhovovať. Batéria s kapacitou 16 Ah umožní dojazd až 60 km. Pri dlhšej jazde určite oceníte praktické sedadlo, ktoré je odnímateľné. Kolobežka je vybavená kotúčovými brzdami. Tie vedia KUGOO KIRIN M4 PRO spoľahlivo zabrzdiť aj z maximálnej rýchlosti 45 km/h, ktorú kolobežka vie bez problémov dosiahnuť.

Kugoo M4 ProZdroj: Geekbuying
Kugoo M4 Pro

ENGWE EP-2 Pro

Cena: 869,45 eur  Kód: GKB21BF03   Doprava: Zadarmo

Slovné spojenie Fat-bike začína byť čoraz viac trendy. Do akciovej ponuky e-shopu Geekbuying sa dostal aj skladací elektro fat-bike s nosnosťou 150 kg. O dostatočný výkon sa stará 750 W motor a výkonná 48 V batéria. Bicykel má 20-palcové kolesá a pre čo najpohodlnejšiu jazdu, napríklad na snehu, je možné zvoliť jednu zo 7 rýchlostí. Bicykel je samozrejme vybavený kotúčovými brzdami a odpruženou prednou vidlicou. Maximálne rýchlosť jazdy je do 45 km/h. V elektrickom režime je dojazd až 60 km, pričom v asistovanom až 120 km.

Engwe EP 2Zdroj: Geekbuying
Engwe EP 2

BEZIOR M20

Cena: 603, 29 eur   Kód: GKB21BF05   Doprava: Zadarmo

Do mesta sa určite hodí skladací elektrobicykel Bezior M20. Bicykel je vybavený 350 W bezuhlíkovým motorom a 48 V batériou. Maximálna rýchlosť je 35 km/h. Pre čo najvyššiu bezpečnosť je bicykel vybavený kvalitným hliníkovým rámom a kotúčovými brzdami. Všetky potrebné údaje si skontrolujete na prehľadnom LCD displeji. K pohodlnej jazde prispievajú aj 20-palcové kolesá a 7-stupňové radenie Shift Max.

Bezior M20Zdroj: Geekbuying
Bezior M20

NAVEE N65

Cena: 603,29 eur   Kód: GKBNAVEE   Doprava: Zadarmo

Akciovú ponuku uzatvára dizajnová vodoodolná elektrická kolobežka s výkonným 500 W motorom a dojazdom až 65 km. Maximálna rýchlosť jazdy je 25 km/h, pričom kolobežku je možné spoľahlivo zabrzdiť aj vďaka zadnej kotúčovej brzde. Pre čo najpohodlnejšie používania je kolobežka vybavená Bluetooth pripojením a mobilnou aplikáciou.

Navee N65Zdroj: Geekbuying
Navee N65

Zdroj: Geekbuying

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.