Legenda sa vracia.

Zdá sa, že jeden z najpopulárnejších hudobných prehrávačov histórie to má namierené opäť poriadne vysoko. Nová verzia Winamp sľubuje nielen úplne prepracované prostredie, ale prinesie aj celkom nový prístup, aký sme v podaní Winampu ešte nevideli a hlavne nepočuli. Hudbu cez tento prehrávač už nebudeme počúvať iba v offline režime.

Na webovej stránke Winamp-u sa teraz vyníma nové logo, ktoré vyzerá veľmi moderne. V popise stránky nájdeme aj jasný odkaz o tom, kam sa bude Winamp uberať. Spojenie fanúšikov s umelcami je celkom jasný odkaz, že nové zameranie prehrávača nezostane iba v offline priestore. Aplikácia taktiež umožní poslucháčom streamovať online rádiá a podcasty.

Winamp 2021Zdroj: Winamp
Winamp beta program

Zo stránky máme pocit, akoby mal Winamp v pláne vytvoriť akúsi hudobnú sociálnu sieť a možno aj oveľa viac. Pokiaľ vás tento koncept zaujal, môžete sa zaregistrovať ako beta tester. K registrácii budete potrebovať iba vašu e-mailovú adresu. Po úspešnom vyplnení potrebných údajov budete zaradení do zoznamu beta testerov, ktorí v budú o novej beta verzii informovaní v čase jej sprístupnenia.

Počas čakania na nový koncept si môžete tento legendárny prehrávač pripomenúť aj na tomto odkaze a stiahnuť si beta verziu z roku 2016.

Zdroje: GSMArena, Winamp

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.