DIGI na začiatku augusta pridá do ponuky nový televízny balík Platinum. Ten je určený pre najnáročnejších filmových fanúšikov.

Súčasťou nového balíka sú programy Cinemax 1 HD, Cinemax 2 HD, Film Europe, Travel XP či program pre dospelých XMO. V balíku Platinum je až 112 programov, z toho 47 v HD. Ak ste noví zákazníci, pri prechode do DIGI môžete využiť inštalačný bonus, s ktorým získate satelit a jeho inštaláciu bez poplatku.

EXKLUZÍVNE FILMY A SERIÁLY

Nový televízny balík Platinum obsahuje všetky programy základného balíka Štandard, rozšíreného balíka Premium a navyše obsahuje prémiové filmové programy. Programy Cinemax 1 HD a Cinemax 2 HD, sú plné americkej ale aj svetovej filmovej produkcie sú vo vysokom HD rozlíšení.

Zaujímavým programom v novom televíznom balíku je Film Europe, ktorý vysiela najlepšie európske filmy rôznych žánrov, ocenené na medzinárodných i domácich filmových festivaloch a súťažiach.

Dobrodruhov a cestovateľov možno zaujme program Travel XP, ktorý vás pomocou dokumentov z vlastnej produkcie zoberie na zaujímavé miesta na svete. Súčasťou nového balíka Platinum je aj erotický program určený pre dospelých divákov s názvom XMO.

Súčasťou balíka je aj ponuka športových programov s Ligou majstrov. Nový exkluzívny balík Platinum bude dostupný tak pre satelit ako aj pre káblovú televíznu službu a stojí 19,60 € mesačne, pričom je bez viazanosti.

TV + Internet pod jednou strechou

TV balík Platinum je dostupný aj v kombinácii s DIGI internetovými balíkmi. Kombináciu balíkov TV Platinum a Internet Štandard Plus získate za zvýhodnenú cenu 26,90 eur a kombináciu TV Platinum a Internet Premium za 29,90 eur.

Zdroj: DIGI Slovakia

Prečítajte si tiež

Značky: