TCL na výstave IFA predstavila najväčší televízor Mini LED na svete a inovácie v oblasti inteligentnej domácnosti

TCL Electronics pod heslom Inspire Greatness predstavila v rozsiahlom stánku svoje produkty. Okrem nového radu domáceho kina pre rok 2022 a domácich spotrebičov vystavila spoločnosť TCL najväčší televízor Mini LED na svete, 98-palcový QLED televízor radu XL Collection, 136-palcovú filmovú stenu 4K, špičkové herné monitory a najnovšie soundbary RAY-DANZ Dolby Atmos.

Zdroj: TOUCHIT.sk
Mini LED technológia TCL

Domáce kino s televízormi Mini LED QLED

Pre TCL je technológia Mini LED zásadná v oblasti televízorov. Pozreli sme si televízor Mini LED C835, ktorý sme v rámci EISA ocenili cenou Premium Mini LED TV. Ide o 4K Mini LED televízor s vysokou kvalitou obrazu v spojení s Dolby Atmos. Videli sme aj LCD televízor C735, ktorý dostal cenu EISA Best Buy TV. Ide o televízor s technológiou QLED a s vysokou obnovovacou frekvenciou 144 Hz, ktorý je vhodný pre hráčov.

TCL IFAZdroj: TOUCHIT.sk
85-palcový Mini LED televízor TCL

98-palcový QLED televízor TCL 98C735 je vybavený technológiou farieb Quantum Dot s vysokým špičkovým jasom, lokálnym stmievaním a vysokým kontrastom. Zabezpečuje vysokú kvalitu obrazu a jeho výkonná odozva s nízkou latenciou zabezpečuje dobrý zážitok zo sledovania aj fanúšikom rýchlych športov, ako je futbal.

Na stánku TCL sme našli aj soundbar C935U RAY-DANZ Dolby Atmos, ktorý tiež získal ocenenie EISA Best Buy Soundbar. Prezentovaná bola aj najnovšia vlajková loď z oblasti soundbarov – TCL X937U s technológiou RAY-DANZ.

Na stánku TCL sme videli vlajkovú loď 4K Mini LED TV C935 so 1920 zónami lokálneho stmievanie a dvojkanálovými reproduktormi 2.1 smerujúcimi hore. Ďalšie televízory TCL, vrátane modelu TCL C635 QLED s podporou Google TV, vďaka svojmu tenkému bezrámčekovému dizajnu posúvajú streamovanie video obsahu na novú úroveň jasu a farieb.

TCL IFAZdroj: TOUCHIT.sk
136-palcový televízor TCL MiniLCD

Inteligentnejšie bývanie s domácimi spotrebičmi TCL

V zóne domácich spotrebičov bol predstavený nový rad klimatizácii FreshIN. Na rozdiel od bežných klimatizácii, ktoré cirkulujú vzduch vo vnútri domu, je rad TCL FreshIN vybavený patentovaným systémom prívodu čerstvého vzduchu FreshIN Plus. Ten pomáha privádzať čerstvý vzduch zvonku do interiéru s kapacitou až 60 m3/hod vďaka výkonnému ventilátorovému systému. To zvyšuje hladinu kyslíka a vlhkosti. Lepšie zdravie a pohodu zabezpečujú taktiež oceňované čističky vzduchu Breeva Pro 700P a 400P.

TCL IFAZdroj: TOUCHIT.sk
Inteligentná domácnosť TCL

Inteligentná nositeľná elektronika

Na stánku TCL sme si vyskúšali aj okuliare TCL NXTWEAR Wearable Display. Ide o ľahké okuliare, ktoré sa ľahko používajú. Vážia iba 75 gramov a sú vhodnou voľbou pre hráčov i na zábavu. Poskytnú pocit zo sledovania rozšírenej 140-palcovej obrazovky na vzdialenosť 4 metrov.

TCL IFAZdroj: TOUCHIT.sk
Inteligentné okuliare TCL

Ďalšie vzrušenie a ešte viac zážitkov

Pre všetkých basketbalových fanúšikov, ktorí tento rok v septembri sledujú FIBA EuroBasket 2022 priniesla spoločnosť TCL do stánku ochutnávku akcie tejto kľúčovej basketbalovej udalosti.

TCL IFAZdroj: TOUCHIT.sk
Spojenie TCL a športu

Samozrejme, novinky z produkcie TCL vyskúšame a prinesieme naše skúsenosti pre vás.

Zdroje: vlastné, TCL

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.