Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Od 5. apríla 2016 rozširuje spoločnosť Towerhome, a.s. programovú ponuku Plustelky o obľúbený detský kanál RiK z portfólia JOJ Group, ktorý vysiela v slovenskom jazyku.

Program televízie pozostáva z európskej produkcie a vlastnej tvorby televízie. Deti sa zabavia pri veselých príbehoch kohútika Kikiriki, naučia sa rôzne triky v šou Kúzlovanie, alebo Zabijú nudu spolu s Maťou pri výrobe originálnych kúskov. A exkluzívne iba v TV RiK môžu deti sledovať úplne nové príbehy dvoch nešikovných kutilov Pat a Mat.

Televízna stanica RiK bude prvé dva týždne dostupná pre všetkých zákazníkov Plustelky (vrátane Plustelky Mini) v rámci bezplatného promo vysielania. Pre zákazníkov s balíkom Plustelka Štandard alebo Duo bude dostupná automaticky a bez zmeny mesačného poplatku.

Aktuálna programová ponuka Plustelky cez anténu pozostáva zo 14 staníc: ČT1, ČT2, športových kanálov Eurosport, Eurosport 2, Sport 2, dokumentárnych Viasat Explore, Nature, History a Spice, filmových JOJ Cinema a Film+, obľúbených detských Nickelodeon a RiK a hudobnej stanice VH1.

Skvelou správou pre divákov terestriálneho vysielania je, že táto rozprávková nádielka je dostupná pre viac ako 85% slovenských domácností – jednoducho cez anténu a televízny prijímač s podporou MPEG-4 a CI+ slotom pre bezkartové moduly Plustelka. RiK vysiela vo 4. celoplošnom multiplexe, čo znamená, že divákom Plustelky stačí len spustiť vyhľadávanie a automatické naladenie nových TV staníc.

Značky: