Používatelia LG V60 ThinQ sa dočkali.

Hoci spoločnosť LG už s výrobou smartfónov skončila, v minulosti predstavené modely ďalej podporuje tak, ako sľúbila. Na diskusnom fóre Reddit.com sa totiž objavila informácia, že niektorí používatelia telefónu LG V60 ThinQ začali dostávať dlhoočakávanú aktualizáciu na Android 13.

V zásade by to nemalo byť až také prekvapujúce, keďže LG predtým sľúbila tri roky hlavných aktualizácií pre svoje vybrané smartfóny a LG V60 všetky podmienky spĺňa. Keďže však už nevyrába smartfóny, nedalo sa vylúčiť ani to, že telefón ponechá svojmu osudu.

Aktualizáciu dostali ako prví používatelia, ktorí majú verziu LG V60 od operátora T-Mobile, ale je len otázka času, kým príde rad aj na ostatných.

LG V60 ThinQ prišiel na trh začiatkom roka 2020 s Androidom 10, toto je teda jeho posledná veľká aktualizácia. Vyznačoval sa 6,8 palcovým displejom s rozlíšením 2460 x 1080 bodov, procesorom Snapdragon 865 či 64 Mpx hlavným fotoaparátom spolu s 13 Mpx ultraširokým snímačom.

O viac ako rok neskôr, v apríli 2021, juhokórejská firma oznámila, že s výrobou mobilných telefónov končí. Ďalej je však dodávateľom komponentov pre iných výrobcov, produkuje napríklad displeje do smartfónov.

Zdroj: Reddit.com

Prečítajte si tiež:

Značky:

Branislav Caban

Branislav Caban
Okrem technologických tém sa snažím prinášať aj tie so spravodajským nádychom a rôzne zaujímavosti. Moja e-mailová adresa je bcaban@touchit.sk.