Posledné dve hry South Park patria medzi obľúbené.

Budúci rok by mala byť vydaná úplne nová hra zo sveta známeho seriálu South Park. Jej názov je South Park: Snowy Day! a pôjde o izometrický akčný 3D titul s multiplayerom. Informoval o tom priamo vydavateľ THQ Nordic a zverejnil aj prvý trailer.

South Park má s videohrami trochu pohnutú históriu. Na prelome 90. rokov a nového tisícročia sa to začalo niekoľkými zlými titulmi, ale Ubisoft následne vydal vydarené RPG South Park:The Stick of Truth a South Park: The Fractured But Whole v rokoch 2014 a 2017.

Ako napovedá jej názov, South Park: Snowy Day! Prerozpráva príbeh Cartmana, Kylea, Stana a Kennyho, ktorí sa počas zasneženého dňa spolu hrajú, ale zachádzajú pri tom priďaleko a mesto menia na vojnovú zónu. Na rozdiel od posledných dvoch hier zo South Parku je táto v trojrozmernom zobrazení.

Okrem týchto informácií už toho o novom hernom South Parku veľa nevieme. Viac informácií by však mohlo byť zverejnených na podujatí Gamescom 2023. Isté však je, že South Park: Snow Day! vyjde pre PC a konzoly PS5, Xbox Series X/S aj Nintendo Switch v roku 2024.

Zdroj: THQ Nordic

Prečítajte si tiež:

Značky:

Branislav Caban

Branislav Caban
Okrem technologických tém sa snažím prinášať aj tie so spravodajským nádychom a rôzne zaujímavosti. Moja e-mailová adresa je bcaban@touchit.sk.