Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zákazníci, ktorí sa tento rok rozhodnú nakúpiť vianočné darčeky online a na ich doručenie využijú Packetu, môžu mať nádielku pod stromčekom ešte výrazne bohatšiu.

Najobľúbenejšia doručovacia služba sa spája so spoločnosťou Visa, aby spoločne priniesli veľkú súťaž o automobil FIAT 500 a sto smartfónov alebo inteligentných hodiniek značky Honor. Na zaradenie do súťaže o tieto ceny si stačí medzi 20. novembrom a 17. decembrom 2023 objednať akýkoľvek tovar na dobierku a nechať si ho doručiť na výdajné miesto alebo do Z-BOXu Packety. Podmienkou je zaplatenie dobierky prostredníctvom Visa karty priamo cez mobilnú aplikáciu Packeta.  

„Vianočné darčeky čoraz častejšie nakupujeme online a dôvody sú jasné. Výber v e-shopoch je oveľa širší a akcie aj počas Black Friday výhodnejšie než v kamenných obchodoch. Ľahko si tiež môžete porovnať rôzne ceny pri rovnakom tovare. V Packete sme sa preto ľuďom rozhodli pomôcť a chrániť ich, aby sa nebáli a mohli si objednať skutočne čokoľvek, čo sa im pri prezeraní stoviek online obchodov zapáči. Nákup a platba na dobierku totiž eliminujú riziká spojené s novými a menej známymi e-shopmi. Jednoducho zaplatíte až tesne predtým, než si zásielku prevezmete,uviedol Alexander Jančo, výkonný riaditeľ Packety Slovakia.

Podľa dát Packety slovenskí zákazníci platbu prostredníctvom dobierky využívajú veľmi radi: „Vo všeobecnosti sa takto rozhodne takmer polovica ľudí, v prípade menších e-shopov je to však ešte oveľa viac a na dobierku vozíme často viac než 70 % takýchto objednávok, vysvetľuje Jančo. Dopĺňa však, že dobierka zďaleka nechráni len pred podvodnými a neserióznymi e-shopmi: „Pred Vianocami je najdôležitejšie, aby nám všetky objednané darčeky prišli ešte pred Štedrým dňom. Packeta doručuje až 98 % zásielok na výdajné miesta a do Z-BOXov už na druhý deň od ich prevzatia z e-shopu. Pri spracovávaní veľkého množstva objednávok pred Vianocami alebo počas Black Friday však môže obchodníkom expedovanie zásielky, hoci ju majú v sklade, trvať o niečo dlhšie. S dobierkou za tovar zaplatíte až tesne predtým, než si ho reálne vyzdvihnete a rozbalíte.

Do súťaže o auto a 100 ďalších cien budú zaradení všetci zákazníci, ktorí medzi 20. 11. až 17. 12. 2023 zaplatia za akúkoľvek dobierku doručovanú do Z-BOXu alebo na výdajné miesto prostredníctvom platobnej karty Visa priamo v mobilnej aplikácii Packeta.

Vyhrať môže ktorýkoľvek nákup z e-shopu. Stačí na doručenie využiť Packetu

Príležitosť vyhrať niektorý z 50 smartfónov Honor 90 5G alebo 50 smart hodiniek Honor Watch 4 prichádza v pravidelnom losovaní každý týždeň vždy v utorok. Všetky platby za dobierky sa kumulujú a ak sa na zákazníkov neusmeje šťastie, budú presunutí do nasledujúceho žrebovania. Víťaz hlavnej ceny, automobilu FIAT 500, bude vylosovaný 19. decembra 2023 vo vysielaní Fun rádia. Šanca vyhrať prichádza s každým jedným nákupom a zákazníci sa do súťaže môžu zapojiť aj viackrát. V košíku e-shopu treba vždy ako spôsob doručenia vybrať Packetu, ľubovoľné výdajné miesto alebo Z-BOX a za dobierku zaplatiť priamo v mobilnej aplikácii Visa kartou. Do súťaže budú automaticky zapojené všetky partnerské e-shopy.

„Packeta umožňuje zapojiť sa aj obchodníkom. Dostanú od nás sadu promo materiálov, ktoré budú môcť umiestniť na svoj e-shop alebo sociálne siete. Poskytneme im tak pridanú hodnotu a možnosť prilákať nových zákazníkov, ktorým dajú možnosť vyhrať a mať ešte o niečo krajšie Vianoce. Tí tiež zaplatením dobierky kartou priamo cez našu mobilnú appku šetria čas. Nemusia sa zaoberať hotovosťou alebo zdržovať platením na výdajnom mieste, dodáva Jančo. 

Značky: