Ide len o výnimku.

Vodoznak, ktorý sa zobrazoval v testovacích verziách systému v jednom zo zostavení zmizol. Microsoft hovorí, že ho dá späť. Podobne nájdete vodoznak na tapete pracovnej plochy v systémoch, ktoré nie sú aktivované. Na to ste upozornený aj v okne Nastavenia a systém sa nedá personalizovať. Platí to nielen pre Windows 11 ale aj pre verzie 10.

Výrobca na blogu informuje, že je to súčasť procesu prípravy novej verzie Windows 11 24H2. Nejde o horúcu aktualitu, na takto označenú verziu si ešte niekoľko mesiacov počkáte. Uvedená bude v druhej polovici tohto roka. Dá sa to poznať z označenia 24 ako roku a Half 2 ako druhom polroku.

windows watermarkZdroj: www.mspoweruser.com

Má ísť o výročnú aktualizáciu. Obsahovať by mala výraznejšie zmeny. Na to sa v našom regióne nespoliehame. Už minimálne rok sa hovorí o Copilotovi. Následná integrácia však nebola pre používateľov EÚ prípadne iných regiónov. V systéme stále nefunguje a treba ju využiť ako samostatnú aplikáciu pre smartfón alebo Microsoft Office či v prehliadači.

Na YouTube nájdete rôzne verzie Windows, ide však len o dizajnové návrhy. Systémy neboli nikdy vo forme ISO obrazu, ktorý by sa dal použiť na inštaláciu a systém si vyskúšať. Jeden z takých si môžete pozrieť na tomto odkaze a ukazuje autorovu predstavu o tom, ako by vyzeral Windows 12.

Zdroj: Microsoft

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.