Predstavenie fiktívneho systému sa podobá na filmový trailer.

Dizajnér vystupujúci pod profilom Addy Visuals ukázal ďalší zo svojich výtvorov. Opäť ide o fikciu, hoci graficky veľmi lákavú. Svoje najnovšie dielo nazval ako Windows 12 Gaming Edition a ukazuje, ako by mohol systém zameraný na hráčov vyzerať. Systém sa sústredí na všetky dôležité funkcie pre hráčov. V minulosti sme upozornili na systém nazvaný ako Windows XP 2024.

Prezentácia ukazuje prispôsobenú ponuku Štart. Panel tejto ponuky zostal uprostred podobne ako v systéme Windows 11. Rozloženie je však jasne zamerané na rýchly prístup k hrám. Namiesto bežných aplikácií tu máte zobrazené nainštalované hry. Nechýba ani zoznam tých, ktoré hrajú vaši priatelia. Ukazuje aj integrovanú aplikáciu na spúšťanie hier, ktorú prináša výrobca herných počítačov a ide o vlastnú variáciu Game Launchera.

Autor použil widgety na sledovanie grafického výkonu ako aj vylepšené nastavenia svetelných efektov. Tie sú zapracované už do systému Windows 11. Ukazuje ich v inom šate a v jeho návrhu je zobrazená predstava autora. Férovo treba doplniť, že Windows 12 aspoň z tohto návrhu neobsahuje prevratné inovácie. Zameriava sa na grafický efekt a priehľadnosť jednotlivých okien, podobne ako je to vo Windows 11. Tu s prihliadnutím na ešte väčší grafický efekt. Odporúčame pozrieť si nasledujúce video.

Zdroj: Addy Visuals YT

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.