OnePlus Nord 4 bude predstavený už o týždeň.

Najbližšie týždne budú nabité novými telefónmi. Už o pár hodín budú predstavené nové skladateľné modely spoločnosti Samsung a potvrdené je aj júlové predstavovanie skladačiek od Xiaomi. Kvalitnú strednú triedu má však predstaviť aj OnePlus, ktoré chce fanúšikov očariť modelom Nord 4. Ten bude predstavený už 16. júla a vyznačovať sa má najmä zaujímavým dizajnom.

Na dizajne si mal dať výrobca záležať, keďže zadná strana smartfónu rovnako ako aj rámčeky majú byť z kovu. Nové rendery to potvrdzujú a ukazujú model v dvoch farebných prevedeniach. Ten bude elegantný a zároveň jednoduchý. Obsahovať bude dva objektívy fotoaparátu a tvar smartfónu bude hranatý s jemným zaoblením po stranách.

OnePlus Nord 4 v renderoch

Model OnePlus Nord 4 bude jedným z najzaujímavejších modelov strednej triedy súčasnej doby. Vo výbave má ponúknuť čipset Snapdragon 7+ Gen 3 a 6,73″ displej typu OLED s podporou 120 Hz obnovovacej frekvencie. Zadná strana telefónu bude kovová a vyzerá skutočne prémiovo. Ak sa dizajn tohto smartfónu nakoniec potvrdí, pôjde o jeden z najkrajších telefónov z kategórie smartfónov strednej triedy.

OnePlus Nord 4 renderyZdroj: OnLeaks
OnePlus Nord 4 rendery

Špekulácie a úniky už stihli poukazovať aj na ďalšie prvky výbavy smartfónu ako je napríklad fotoaparát. Render potvrdzuje, že telefón bude mať dva snímače fotoaparátu a hlavný bude mať 50 Mpx. Ten doplní aj ultraširokouhlý snímač s 8 Mpx. Selfie fotoaparát v centrálnej časti displeja bude mať 16 Mpx. Batéria by mala taktiež predbehnúť konkurenčné modely, keďže jej kapacita bude podľa únikov až 5500 mAh. Nabíjanie by mal OnePlus Nord 4 podporovať až pri 100 W.

Rendery smartfónu odkazujú na dve farebné prevedenia, zatiaľ nie je známe, či ich bude viac. Jedno prevedenie bude štandardne sivé až čierne, pričom druhé bude mentolové. OnePlus tak osloví ako fanúšikov jednoduchých smartfónov tak aj tých, ktorí si želajú zaujímavejšie farebné prevedenie.

Zdroj: androidauthority.com

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.