Predstavenie modelu Nord4 bolo oznámené oficiálnou pozvánkou.

Model OnePlus Nord4 bude smartfón, ktorý sa bude radiť medzi lepšie modely vyššej strednej triedy. Potvrdzujú to aj úniky výbavy. Tá bude štedrá a tešiť sa môžeme na vysoký výkon, dobrý fotoaparát aj veľkú batériu. Mnohí fanúšikovia série Nord od OnePlus však teraz majú dôvod na radosť. Novinka z tejto série bude totiž predstavená už o pár dní a ponesie so sebou aj zaujímavú črtu. Konštrukcia by mala byť totiž takmer celá kovová.

Predstavenie tohto smartfónu prebehne 16. júla v Miláne. Udalosť bude prebiehať o 15:00 nášho času, pričom pravdepodobne bude možné ju sledovať aj online. Celú udalosť pritom výrobca aj okomentoval a uviedol nasledujúce tvrdenie.

Niektorí hovoria, že v ére 5G je nemožné vyrobiť smartfón so silou, sofistikovanosťou a trvalou kvalitou kovu. Hovoríme… Never Settle.

Výrok ukončil mottom spoločnosti a uviedol aj informácie o kovovej konštrukcii telefónu. Celé telo telefónu by teda malo byť kovové a rozpráva sa o tom, že zadná strana spolu s rámčekmi by bola v jednej časti. Toto by malo byť hlavnou súčasťou smartfónu, no aj samotná výbava bude zaujímavá. Základom telefónu s označením OnePlus Nord4 bude pravdepodobne čipset Snapdragon 7+ Gen 3. Očakávať máme aj 6,7″ displej so 120 Hz obnovovacou frekvenciou a maximálnym jasom na úrovni 2150 nitov.

OnePlus pozýva na letnú udalosť s predstavenímZdroj: gsmarena.com
OnePlus pozýva na letnú udalosť s predstavením

Model by mal byť v ponuke v dvoch pamäťových konfiguráciách s 12 alebo 16 GB RAM a úložiskom s 256 alebo 512 GB. Hlavný snímač fotoaparátu bude mať 50 Mpx, doplní ho 8 Mpx ultraširokouhlý snímač a 16 Mpx selfie fotoaparát. Ako sme už spomenuli, batéria má mať veľkú kapacitu, až 5500 mAh. Nabíjanie bude možné pri 100 W.

Popri telefóne by sa mohli ukázať aj ďalšie zariadenia. Rozpráva sa o globálnom predstavení hodiniek OnePlus Watch 2R, ktoré sa nedávno v Číne predstavili pod názvom OnePlus Watch 2. Chýbať by nemuseli ani slúchadlá s názvom OnePlus Buds Pro 3.

Zdroj: gsmarena.com

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.