Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Charakteristickými znakmi novej hráčskej klávesnice radu 500 sú elegantný dizajn, špičkové parametre a nadštandardné funkcie

Logitech G, značka spoločnosti Logitech a popredný inovátor herných technológií a vybavenia, predstavuje bezdrôtovú hernú klávesnicu bez numerického bloku G515 LIGHTSPEED TKL , ktorá ponúka pokročilé technológie, výkonné funkcie a moderné prevedenie s nízkym profilom. Nízkoprofilové klávesnice majú čistejší, estetickejší vzhľad a umožňujú veľmi rýchle písanie. Vďaka nízkemu zdvihu spínačov a tenšej konštrukcii je používanie G515 efektívnejšie a pohodlnejšie.

„S ikonickou hernou klávesnicou G915 priniesla spoločnosť Logitech G na trh prvú nízkoprofilovú klávesnicu svojho druhu, ktorá je známa svojou výnimočnou kvalitou, špičkovým výkonom a prvotriednym dizajnom. U G515 sme všetko ešte zdokonalili,“ povedal Arnaud Perret-Gentil, vedúci oddelenia PC Gaming v spoločnosti Logitech G. „Zachovali sme elegantný vzhľad a zároveň sme do nej zabudovali naše najnovšie technologické inovácie, ako sú LIGHTSPEED, LIGHTSYNC a KEYCONTROL, aby sme hráčom ponúkli pokročilé funkcie pre perfektné herné zážitky.“

Klávesnica G515 je vysoká len 22 mm, takže pre príjemné a pohodlné hranie nie je potrebná opierka zápästia. Je vybavená nízkymi spínačmi, ktoré sa aktivujú už pri stlačení o 1,3 mm a majú celkovú hĺbku stlačenia 3,2 mm, čo je menej ako pri štandardných spínačoch. To všetko pomáha hráčom urýchliť vykonávanie herných akcií.

Okrem toho má penovú zvukovú izoláciu, výrobcom predmazané spínače, integrované stabilizátory a prvotriedne hmatníky kláves z PBT. To všetko zabezpečí optimálnu pohodu hráčov, ktorí ocenia plynulejšie ovládanie bez rušivých zvukov.

G515 je vybavená aj nedávno predstavenou technológiou Logitech G KEYCONTROL, ktorá svojou širokou ponukou prispôsobenia funkcií ďaleko presahuje možnosti bežných klávesníc. Ku každému klávesu je možné priradiť až 15 rôznych akcií, aby si hráči mohli nakonfigurovať klávesnicu pomocou makier, zvukových signálov, svetelných efektov a ďalších funkcií. Nadefinovanie vrstiev funkcií kláves a modifikátorov, ako je G SHIFT, pomocou KEYCONTROL rozširuje možnosti adaptácie na každú hernú situáciu a umožňuje prepínať jednotlivé rozloženia klávesov stlačením jediného tlačidla. G515 s KEYCONTROL tak prináša bezprecedentnú personalizáciu a vyladenie ovládania.

Medzi hlavné prednosti bezdrôtovej nízkoprofilovej klávesnice G515 LIGHTSPEED TKL patria:

  • Pohodlné bezdrôtové párovanie 2:1 cez LIGHTSPEED: LIGHTSPEED USB adaptér pre bezdrôtové pripojenie G515 umožňuje pripojiť súčasne aj kompatibilnú hernú myš, napríklad G502 X PLUS, takže nie je potrebné zaberať ďalší port USB.
  • Štýlové svetelné efekty s RGB podsvietením a funkciou LIGHTSYNC: Hráči majú k dispozícii asi 16,8 milióna farieb, ktorými môžu umocniť svoje zážitky. Všetko vybavenie značky Logitech G je možné pripojiť a nakonfigurovať pomocou aplikácie G HUB.
  • Všestranné trojaké pripojenie: Hráči si môžu podľa potreby vybrať bezdrôtové pripojenie cez LIGHTSPEED či Bluetooth alebo káblové pripojenie cez USB-C.
  • Dlhá výdrž: Až 36 hodín nepretržitého hrania bez dobíjania.

Cena a dostupnosť

Bezdrôtová herná klávesnica bez numerického bloku Logitech G515 LIGHTSPEED TKL je už k dispozícii v čiernej a bielej farbe u vybraných partnerov (Alza, Datart, NAY a PGS). Odporúčaná maloobchodná cena je 149,99 € za bezdrôtovú verziu. Neskôr v tomto roku bude dostupná aj verzia klávesnice s CZ/SK lokalizáciou kláves. Ďalšie informácie nájdete na LogitechG.com.

Značky: