V porovnaní s prvou generáciou prináša citeľne lepší používateľský zážitok.

Logitech Keys-to-Go 2 je nová generácia klávesnice, ktorá je navrhnutá špeciálne pre tablety a smartfóny. Keys-to-Go kladie hlavný dôraz na čo najlepšiu prenosnosť a mobilitu, čomu zodpovedajú rozmery iba 250 × 105 × 4,4 až 9 mm v najtenšom, resp. najhrubšom bode. Hmotnosť je 222 gramov.

Klávesnica Keys-to-Go 2 je v porovnaní s prvou generáciou ešte o niečo menšia, avšak zároveň je o trošku hrubšia. Je to dané tým, že obsahuje zabudovaný obal, ktorý ju chráni počas prenášania. Jej konštrukcia má mierny sklon, čo zabezpečuje pohodlnejšie písanie – túto funkciu, ktorá je pri klávesniciach najdôležitejšia, zlepšil výrobca najciteľnejšie. Rozostup medzi klávesmi je 18 mm, ich zdvih je 1 mm.

Pocit z písania a používania klávesnice je výborný a je prakticky na nerozoznanie od klávesníc v notebookoch, ktoré majú nízky zdvih. Toto je veľké zlepšenie v porovnaní s prvou generáciou, ktorá síce dosiahla najmenšiu možnú hrúbku, avšak bolo to na úkor komfortu a zážitku pri písaní.

Logitech Keys-to-Go 2Zdroj: TOUCHIT
Logitech Keys-to-Go 2

Výdrž až 3 roky, funguje s tabletmi, smartfónmi a počítačmi

Pri používaní prvej generácie Keys-to-Go ste to museli akceptovať a bolo potrebné si zvyknúť na to, že zdvih klávesov nie je optimálny a ich reakcia pri stláčaní nie je úplne dobrá. V prípade Keys-to-Go 2 už nemusíme robiť kompromisy, zážitok výrazne pripomína nízke klávesnice notebookov.

Keys-to-Go 2 funguje so smartfónmi a tabletmi so systémami Android, iOS a iPadOS. Podporuje aj platformy Windows a macOS. V ich prípade môžete využiť aplikáciu Logi Options+. Kompatibilná je tiež s technológiou Logitech Flow.

Klávesnica využíva na komunikáciu rozhranie Bluetooth LE. Môžete ju používať s troma zariadeniami súčasne a výdrž batérie dosahuje až 3 roky používania. Klávesnicu napája gombíková batéria, v prípade potreby ju môžete jednoducho vymeniť.

Porovnanie Logitech Keys-to-Go 2 a Logitech Keys-to-Go

Cena: 89,99 eur

Zapožičal: Logitech

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit