Streamovacie služby SkyShowtime, Disney+, Max aj DAFilms.sk aj v auguste ponúkajú atraktívny obsah pre celú rodinu.

Aj počas leta si môžete užiť nový a kvalitný obsah na streamovacích službách, ktoré ponúkajú množstvo filmov a seriálov. Služby ako SkyShowtime, Disney+, Max aj DAFilms.sk opäť prichádzajú s tipmi na sledovanie počas tohto mesiaca. A či už si chcete dobrým filmom spríjemniť večer po dlhom dni alebo si ho pozrieť počas cesty na dovolenku, máme pre vás niekoľko návrhov na tituly, ktoré vás určite oslovia. V našom výbere prinášame novinky aj staršie filmy či seriály s dôrazom na popovú kultúru aj vážne témy, takže si vyberie skutočne každý.

Bob Marley: One Love (SkyShowtime)

Jamajského speváka, hudobníka a skladateľa Boba Marleyho zrejme netreba nikomu predstavovať. Hudobný svet obdaril svojou tvorbou v žánri reggae a jeho piesne No Woman, No Cry či Could You Be Loved si radi vypočujeme aj dnes. Služba SkyShowtime teraz prichádza s muzikálovou drámou Bob Marley: One Love, v ktorej priblíži život slávneho hudobníka a prezradí, ako jeho tvorba navždy zmenila hudobný svet. Novinku si budete môcť pozrieť už 6. augusta.

Bob Marley: One LoveZdroj: SkyShowtime
Bob Marley: One Love

Supremes v bistre u Earla (Disney+)

Tri najlepšie priateľky sa prezývajú ako Supremes. Spája ich nezlomné puto, ktoré vzniklo počas desiatok rokov ich spoločného sesterského nažívania. Prežili si spolu dobré aj zlé, no teraz je ich priateľstvo testované. Je skutočne také silné ako si myslia? Dramatický film režírovaný Tinou Mabry bude mať premiéru v platforme Disney+ už 23. augusta, pričom prvý raz bude odprezentovaný 7. augusta na Martha’s Vineyard filmovom festivale afroamerického filmu.

May December (Max)

Elizabeth Berry je slávna herečka, ktorá prichádza do Maine. Jej úlohou je spoznať osobu, ktorá je predlohou v novom filme. Tento film vyobrazuje udalosť, ktorá pred dvadsiatimi rokmi pobúrila spoločnosť a bola vyobrazovaná bulvárom na každom rohu. Odhalí Elizabeth škaredé tajomstvá z minulosti alebo nejakých kostlivcov v skrini? May December s Natalie Portman v hlavnej úlohe prichádza na streamovaciu platformu Max, kde bude možné túto romantickú drámu sledovať.

May DecemberZdroj: HBO
May December

Bosorky z Orientu (DAFilms.sk)

Japonské volejbalistky prezývané „bosorky z Orientu“ majú už približne 70 rokov a stále patria medzi legendy. Začínali v športovom tíme továrne pri Osake, vrcholom však bolo víťazstvo na olympijských hrách v roku 1964 v Tokiu. V dokumentárnom športovom filme sa môžete pozrieť na spomienky a legendy, ktoré sa s bosorkami z Orientu spájajú. Tento film môžete vidieť v službe DAFilms.sk.

Knuckles (SkyShowtime)

Knuckles je nový hraný seriál, ktorý sa sústreďuje na postavu Knucklesa a zapadá medzi filmy Ježko Sonic 2 a Ježko Sonic 3. Knuckles je na zábavnej ceste za sebapoznaním a súhlasí s tým, že vycvičí Wadea ako svojho chránenca. Prvé tri epizódy seriálu pre celú rodinu budú na SkyShowtime dostupné už od 3. augusta, zvyšné epizódy budú pribúdať každý týždeň. Ak teda hľadáte seriál, ktorý si užijú ako mladší, tak aj starší, Knuckles je tu pre vás.

KnucklesZdroj: SkyShowtime
Knuckles

Tyran (Disney+)

Akčný seriál z kórejského prostredia si užijete od prvého momentu. Spojené štáty sa v ňom dozvedia o tajnom kórejskom projekte. Samozrejme sa však okamžite začne súboj o to, kto bude pri moci. Kto teda získa jeho vzorku? Zistíte to v štvordielnom pôvodnom seriáli Disney+, ktorý bude dostupný už 14. augusta. Všetky štyri časti budú dostupné naraz a veríme, že si tento seriál užijete tak, že nebudete medzi nimi potrebovať prestávku.

Sektor III. (Max)

Seriál Sektor III. sa odohráva vo svete medzinárodných financií. V hlavnej úlohe sú ambiciózni dvadsiatnici, ktorí si budujú kariéru na troskách burzy v New Yorku. Hranice medzi spolupracovníkmi, priateľmi, milencami či nepriateľmi sa však stierajú po tom, čo ich pohltí korporátna kultúra organizácie. Tam sa všetko riadi nielen obchodom a dividendami, ale aj sexom, drogami a egom. Seriál si môžete pozrieť v službe Max.

Sektor III.Zdroj: HBO
Sektor III.

Stávka na zlato (DAFilms.sk)

Čo majú spoločné Donna Summer, Cher, Village People a Bill Withers s rockovou skupinou KISS? Títo hudobníci sa dostali na vrchol pod dohľadom najgeniálnejšieho producenta v priemysle, Neila Bogarta. Jeho úchvatný vzostup a dramatický pád sledujeme medzi pohľadmi do výslní aj temných kútov sveta hudby. Geniálny film o svete hudobných hviezd si môžete pozrieť na platforme DAFilms.sk.

Zdroj: SkyShowtime, Disney+, HBO, DAFilms.sk

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.