Spoločnosť ich predstaví už o pár dní.

OnePlus pôvodný model TWS slúchadiel Buds Pro predstavil v roku 2021 s dizajnom, ktorý bol inšpirovaný AirPods Pro. Ani tieto slúchadlá tak nezapreli inšpiráciu slúchadlami od Apple, čím čínska spoločnosť zároveň naznačila, do akého segmentu séria slúchadiel Pro patrí. Pred tromi rokmi stáli pôvodné Buds Pro približne 150 eur, čiže ich cena nebola najnižšia, avšak svojou kvalitou zvuku, spoľahlivosťou a výbavou ju hravo obhájili, o čom sa dočítate v našej recenzii

OnePlus Buds Pro 2Zdroj: GSMArena
OnePlus Buds Pro 2 majú rovnaký dizajn ako OnePlus Buds Pro

Medzitým sa na trhu objavili OnePlus Buds Pro 2, ktoré už o pár dní nahradia nové OnePlus Buds Pro 3. Spoločnosť pred pár hodinami na sociálnej sieti X.com informovala, že 20. augusta 2024 predstaví novú generáciu slúchadiel, ktorá povýši kvalitu zvuku na novú úroveň s dôkladne vyváženými tónmi.

Slúchadlá dostanú aj nové nabíjacie puzdro, ktoré už nebude pokračovať v dizajne puzdier dvoch predchádzajúcich generácii. Silueta slúchadiel na plagáte prezrádza, že nové puzdro bude menšie a bude mať osvedčený dizajn, ktorý využívajú takmer všetci výrobcovia slúchadiel. OnePlus pri novom vlajkovom modeli použije dizajn puzdra z modelu Nord Buds 3 Pro, ktorý bol uvedený na trh začiatkom tohto roka.

OnePlus Buds Pro 3Zdroj: OnePlus/X.com
OnePlus Buds Pro 3

Ak zoberieme v úvahu kvalitu a výbavu pôvodných Buds Pro a modelu materskej spoločnosti Oppo Enco X2, tak už teraz je zrejmé, že sa máme na čo tešiť. To znamená, že výbava a kvalitu zvuku budú na veľmi vysokej úrovni, pričom predajná cena by nemala byť na úrovni tradičných zástupcov vlajkového segmentu, čiže by sa mala hravo zmestiť pod hranicu 200 eur.

Hoci o OnePlus Buds Pro 3 nie je k dispozícii veľa detailov, tak nové slúchadlá údajne obsahujú vyhradený DAC v každom slúchadle, nové meniče, podporu pre 25-bitový/192 kHz zvuk a až 43 hodín výdrže batérie.

Zdroj: 9to5google

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.