Xiaomi OpenWear Stereo na Slovensku stoja 119,90 eura.

Slúchadlá s otvoreným dizajnom sú akýmsi trendom veľkých výrobcov už od minulého roka. Novým príspevkom v tohto segmente sú aj slúchadlá od Xiaomi, ktoré boli oficiálne predstavené už v prvej polovici júla. Teraz však oficiálne prichádzajú na Slovensko, kde chcú zaujať najmä kvalitným zvukom, komfortnou a kvalitnou konštrukciou či dlhou výdržou batérie. Dizajn slúchadiel je taktiež zaujímavý, pričom Xiaomi OpenWear Stereo sú na Slovensku dostupné v dvoch farebných prevedeniach.

Xiaomi tak vytvorilo slúchadlá, ktoré sa dajú uchytiť na vonkajšiu časť ucha, pričom vôbec neblokujú zvukovod. O kvalitu zvuku sa starajú meniče s rozmermi 17 x 12 mm s optimalizovanými basami. Podporujú aj kodeky ako LDHC s frekvenciou až 96 kHz či SBC a AAC, pričom sa dajú spojiť aj so zariadeniami značky Apple. Pripojenie k smartfónu prebieha vďaka podpore Bluetooth 5.3.

Xiaomi OpenWear StereoZdroj: Xiaomi
Xiaomi OpenWear Stereo

Slúchadlá Xiaomi OpenWear Stereo disponujú duálnymi mikrofónmi riadenými AI algoritmom, vďaka čomu redukujú šum napríklad pri telefonických hovoroch. Špeciálny 10 mm menič navyše potláča okolité ruchy, aby ich bolo možné využívať napríklad v preplnených verejných miestach. Problém teda nemá robiť ani používanie slúchadiel v autobuse či na zastávke.

Na jedno nabitie vydržia Xiaomi OpenWear Stereo prehrávať hudbu až 7,5 hodiny, pri kombinácii s puzdrom sa však používateľ môže dostať až na 38,5 hodiny prehrávania. Slúchadlá od Xiaomi s otvoreným dizajnom bude možné zakúpiť v čiernej a béžovej farbe prostredníctvom e-shopu mi-store.sk len za 119,90 eura.

Zdroj: Xiaomi

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.