Xiaomi si pre zákazníkov pripravilo atraktívne zľavy na smartfóny aj tablety.

S návratom do školy súvisí aj množstvo nákupov, no samozrejme aj zliav. Aj práve preto si Xiaomi pre svojich zákazníkov pripravilo zaujímavé zľavy na produkty, ktoré využijú školáci, aj starší študenti. Zľavy sa pritom týkajú smartfónov aj tabletov, ku ktorým môžete dokonca získať aj ďalšie produkty v podobe darčekov. Či už teda váš školák potrebuje nový smartfón alebo sa po novom zariadení pozeráte aj vy, teraz je ten správny čas na jeho kúpu.

Do zoznamu výhodnejších zariadení sa dostali modely zo série Redmi Note 13, ktoré vedia zaujať najmä skvelým pomerom cena/výbava. Ku skvelému fotomobilu z tejto série navyše práve teraz získate darček v podobe fitnes náramku, ktorého cena je takmer 70 eur. Neváhajte teda a pozrite sa aj s nami na zľavy, ktoré si pre vás Xiaomi pripravilo. Akciová ponuka platí do 29. septembra 2024.

Redmi Note 13 Pro 8/256 GB za 249 eur

Elegantný Redmi Note 13 Pro v 4G verzii osloví vášnivého fotografa, aj fanúšika lacných telefónov. Srdcom tohto telefónu je čipset MediaTek Helio G99 Ultra, vďaka ktorému sa dá smartfón využiť aj na úkony ako je hranie stredne náročných až náročnejších hier. 200 Mpx fotoaparát poteší milovníkov mobilnej fotografie a súčasťou telefónu je aj veľká 5000 mAh batéria s podporou 67 W nabíjania. Redmi Note 13 Pro sa môže pýšiť navyše 6,67″ AMOLED displejom so 120 Hz obnovovacou frekvenciou a aktuálne aj skvelou cenou.

Redmi Note 13 Pro 8/256 GB za 249 eur zakúpite na mi-store.sk

Redmi Note 13 ProZdroj: Xiaomi
Redmi Note 13 Pro

Redmi Note 13 Pro+ 5G s darčekom v podobe Smart Band 8 Pro

Model Redmi Note 13 Pro+ 5G je skutočným zástupcom výkonných a skvele vybavených smartfónov vyššej strednej triedy. Ide o akýsi prechod medzi lacnejšími zariadeniami Redmi a skutočne výkonnými modelmi od Xiaomi, pričom telefón sa môže pýšiť napríklad 6,67″ AMOLED displejom so 120 Hz obnovovacou frekvenciou a zakrivenými okrajmi či rýchlym 120 W nabíjaním 5000 mAh batérie. Rovnako mu však nechýba ani 200 Mpx fotoaparát či krytie IP67, ktoré zabezpečí odolnosť smartfónu. Aktuálne je tento smartfón v ponuke s darčekom v podobe náramku Xiaomi Smart Band 8 Pro, elegantného doplnku nielen pre športovcov.

Redmi Note 13 Pro+ 5G 8/256 GB so Xiaomi Smart Band 8 Pro za 439 eur zakúpite na mi-store.sk

Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 GB so Xiaomi Smart Band 8 Pro za 499 eur zakúpite na mi-store.sk

Redmi Note 13 Pro+ 5GZdroj: Xiaomi
Redmi Note 13 Pro+ 5G

Redmi Pad Pro s darčekom v podobe klávesnice

Tablet Redmi Pad Pro je pionierom medzi cenovo dostupnými tabletmi s atraktívnymi cenami. Teraz však k nákupu tabletu môžete získať aj príslušenstvo zadarmo v hodnote takmer 80 eur. Redmi Pad Pro spolu s klávesnicou môžete vďaka veľkému 12,1″ displeju používať aj na pracovné či školské účely, pričom ním nahradíte aj notebook. Veľká 10 000 mAh batéria zaistí, že tablet nebudete nabíjať príliš často a ak už to aj bude treba, Redmi Pad Pro podporuje aj rýchle 33 W nabíjanie.

Redmi Pad Pro 6/128 GB s klávesnicou za 279 eur zakúpite na mi-store.sk

Xiaomi Redmi Pad ProZdroj: TOUCHIT
Xiaomi Redmi Pad Pro

Tieto, no aj ďalšie produkty v podobe tabletov či smartfónov nájdete aktuálne v akcii či s darčekmi na stránke mi-store.sk. Nezabudnite sa teda pozrieť na akciovú ponuku a objednať si nový tablet alebo smartfón výhodnejšie. A s nákupom neváhajte, ponuka platí od 19. augusta do 29. septembra.

Zdroj: Xiaomi

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.