V dnešnom dynamickom svete podnikania, kde rýchlosť a efektivita zohrávajú kľúčovú úlohu, sa potreba rýchleho rozvoja infraštruktúry stáva nevyhnutnou.

Spoločnosť Hewlett Packard Enterprise (HPE) na túto potrebu reaguje programovou ponukou HPE Smart Choice, ktorá je navrhnutá tak, aby pomohla zákazníkom rýchlo a efektívne nasadiť potrebné serverové riešenia.

HPEZdroj: HPE

Čo je HPE Smart Choice

HPE Smart Choice je ucelená ponuka serverov HPE, ktorá umožňuje predajcom IT okamžite dodávať servery značky HPE ProLiant. Táto programová ponuka umožňuje predajcom pohodlné a rýchle vybavenie objednávok, čím zákazníkom výrazne skracuje dobu potrebnú na integráciu serverov do podnikovej infraštruktúry. Tento program je založený na niekoľkých kľúčových princípoch:

Rýchle nasadenie: Vybrané portfólio riešení sa zameriava na najpredávanejšie konfigurácie serverov značky HPE ProLiant, ktoré sú pripravené na okamžitú prevádzku ihneď po vybalení, čím sa výrazne skracuje doba potrebná na nasadenie nových zariadení.

Stabilné ceny: HPE Smart Choice zaručuje stabilné ceny po dobu 90 dní. Umožňuje tak predajcom ponúkať stabilné cenové ponuky bez obáv z neočakávaných nárastov cien.

Dostupnosť: HPE Smart Choice servery sú k dispozícii na sklade distribútora, pripravené na okamžité dodanie k zákazníkovi.

HPE Smart ChoiceZdroj: HPE
HPE Smart Choice

Zariadenia v ponuke

ponuke HPE Smart Choice je celkovo dvanásť modelov serverov: šesť tower serverov a šesť rackových serverov. Prvú skupinu tvorí HPE Microserver Gen10 Plus v2, HPE ML30 Gen 11 vo viacerých verziách, HPE ML110 Gen11 a HPE ML350 Gen11. V prípade rackových modelov ide o servery HPE DL20 Gen11, HPE DL360 Gen10, HPE DL380 Gen10, HPE DL360 Gen11 a HPE DL380 Gen11 vo variantoch do 13, resp. 21 virtuálnych počítačov.

Ako doplnok HPE ponúka na výber aj šesť variantov diskových polí MSA 2060 Flash Bundle s kapacitou od 960 GB do 3,84 TB, ktoré je možné pripojiť prostredníctvom Fibre Channel alebo iSCSI.

Výhody pre predajcov i zákazníkov

HPEZdroj: HPE

„Portfólio HPE Smart Choice je navrhnuté tak, aby uspokojilo potreby zákazníkov, ktorí nechcú alebo nemôžu čakať dni alebo týždne na dodanie zariadenia,“ vysvetľuje manažér predaja Matej Kukumberg z distribučnej firmy ASBIS SK „Vďaka stabilným cenám a skladovým zásobám máme najpredávanejšie produkty pripravené na okamžitú expedíciu. Predajcovia tak môžu rýchlo reagovať na potreby zákazníkov a poskytovať cenové ponuky v priebehu pár minút.“ To je obzvlášť dôležité v situáciách, keď je potrebné rýchlo reagovať na termíny súvisiace s koncom štvrťroka alebo finančného roka, alebo v prípadoch, keď dôjde k náhlemu zvýšeniu dopytu po infraštruktúre.

HPEZdroj: HPE

„Vďaka programovej ponuke HPE Smart Choice môžu predajcovia ponúknuť svojim zákazníkom rýchle a efektívne riešenie v podobe cenovo atraktívnych a k expedícii pripravených modelov serverov HPE ProLiant. Tie sú obľúbené najmä u malých a stredne veľkých firiem, ktoré často potrebujú spoľahlivé a ľahko nasaditeľné riešenia pre hosting databáz alebo aplikácií. Zákazníkov tieto benefity oslovili, prvé predaje na seba nenechali dlho čakať a rýchlo pribúdajú,“ zhodnotil Marek Straka, zodpovedný za distribúciu v spoločnosti Hewlett Packard Enterprise.

Článok bol uverejnený v rámci spolupráce s HPE.

Prečítajte si aj:

Značky: