Séria smartfónov Xiaomi 14T nebude jedinou súčasťou predstavenia v Berlíne.

Modelový rad Xiaomi 14T bude bezpochyby atraktívnou súčasťou portfólia smartfónov výrobcu. Okrem vysokého výkonu by totiž mal priniesť aj funkcie umelej inteligencie a sústrediť sa na fotoaparáty, čím sa priblíži k vlajkovým lodiam predstaveným vo februári v španielskej Barcelone. Na druhé veľké predstavovanie produktov pre globálny trh v tomto roku si výrobca vybral nemecký Berlín, kde už zajtra predstaví nielen nové smartfóny, ale aj ďalšie produkty.

K produktom, ktoré budú na predstavení ukázané, tak budú patriť aj slúchadlá, televízor či nový vysávač. Povráva sa však aj, že súčasťou predstavenia bude aj tretí smartfón, ktorý by sa mohol objaviť na globálnom trhu. Budeme sa ale musieť nechať prekvapiť.

Xiaomi 14T séria má oficiálny dátum predstaveniaZdroj: Xiaomi
Séria Xiaomi 14T má oficiálny dátum predstavenia

Sériu Xiaomi 14T, o ktorej sa vo veľkej miere písalo aj v únikoch, tak doplnia nové slúchadlá s označením Xiaomi Buds 5. Tieto slúchadlá sa predtým objavili aj na čínskom trhu a teraz prichádzajú na ten globálny. Pôjde o prémiové bezdrôtové slúchadlá s kvalitným zvukom a konštrukciou.

Novinkou by mal byť aj televízor Xiaomi TV Max 100 2025 so 100″ obrazom, ktorý bol taktiež doteraz súčasťou len čínskeho trhu. Chýbať by nemal ani nový vysávač s označením Xiaomi Robot Vacuum X20 Max.

Azda najzaujímavejšou súčasťou tohto predstavenia bude model Xiaomi MIX Flip, ktorého predstavenie pre globálne trhy ešte nedávno oznámil aj Lei Jun. Tento smartfón mal byť podľa jeho vyjadrenia predstavený v septembri aj mimo Čínu. Teraz sa toho však konečne dočkáme na predstavení v Berlíne.

Tohto predstavenia sa zúčastníme aj my a prinesieme vám najnovšie informácie zo sveta technológií.

Zdroj: xiaomiadictos.com

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.