Microsoft 365 sa na prvý pohľad nemusí zdať drahý, ale mesačné platby sa časom môžu nahromadiť.

Môžete sa rozhodnúť pre jednu z bezplatných alternatív, no Google Sheets nemá rovnaký vplyv v profesionálnom svete ako Excel. Ak sa chcete vyhnúť mesačným poplatkom a rozhodnúť sa pre doživotnú licenciu, Godeal24 momentálne ponúka špeciálny výpredaj balíkov Microsoft Office. Už od dnešného dňa si môžete zabezpečiť doživotnú licenciu na Microsoft Office Professional 2021. Tento softvérový balík obsahuje Word, Excel, PowerPoint a ďalšie aplikácie a je momentálne v predaji za jednorazovú platbu len za 31,75 € (bežne 299 €) s kódom „GG62“.

Tieto aplikácie sú kompatibilné s Windows 10 aj 11, takže aj užívatelia so staršími zariadeniami môžu využiť túto výhodnú cenu. Poskytuje spoľahlivé riešenie pre domácich aj firemných užívateľov a ponúka univerzálne nástroje na všetko od tvorby dokumentov až po správu údajov a e-mailovú komunikáciu. Ak ste používali Microsoft 365, možno ste zvyknutí na najnovšiu verziu všetkých týchto aplikácií, no balík 2021 stále funguje výborne. MS Office 2019 Professional je tiež za najnižšiu cenu tohto roka – len 20 € (bežne 219 €) na doživotné používanie, čo je skvelá ponuka pre tých, ktorí majú obmedzený rozpočet. Nenechajte si ujsť túto akciu!

Najlepšia hodnota! 62% zľava na Microsoft Office! (kód kupónu „GG62“)

Nemusíte sa nutne vzdať svojho starého, osvedčeného počítača a nahradiť ho úplne novým. Môžete mu dať nový život tým, že aktualizujete jeho operačný systém na najnovší a najlepší od Microsoftu: Windows 11 Professional, teraz v predaji len za 13,55 € (bežne 199 €) na Godeal24. Windows 11 Pro je prispôsobený pre moderných profesionálov, ponúka bezproblémové rozhranie a pokročilé bezpečnostné funkcie, ako je biometrické prihlásenie, TPM 2.0 a Smart App Control. Pre tvorcov obsahu a hráčov prináša DirectX 12 Ultimate ohromujúcu grafiku. AI asistent Copilot je ako váš osobný robotický pomocník, ktorý odpovedá na otázky, sumarizuje webové stránky, pomáha s programovaním a oveľa viac.

Obrovská zľava na OS Windows: (kód kupónu „GG50“)

Získajte svoj cenovo výhodný balík ešte dnes so zľavou 62 % (kód kupónu „GG62“)

Až 50 % zľava na viac Windows! (Kód kupónu „GG50“)

Viac nástrojov za najlepšiu cenu!

V Godeal24 môžete ušetriť veľa času a peňazí so zľavnenými licenciami Microsoftu, významným softvérom pre bezpečnosť IT a ďalšími počítačovými nástrojmi. Získajte OS Windows a MS Office za bezkonkurenčnú cenu. Zažite bezproblémové nakupovanie s digitálnym doručením Godeal24, ktoré vám softvér pošle priamo na váš e-mail v priebehu niekoľkých sekúnd od nákupu. Navyše s hodnotením TrustPilot 98 % Excellent a 24/7 odbornou technickou podporou si môžete byť istí kvalitou produktu, ktorý kupujete.

Godeal24 sľubuje, že ponúka 24/7 profesionálnu technickú podporu a doživotný popredajný servis a že produkt môžete bez problémov používať!

Kontakt: service@godeal24.com

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Godeal24.

Značky: