Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Technologická platforma Bolt vyhlasuje súťaž zavedeným kuriérskym službám. V Bratislave spúšťa novú službu s názvom Bolt Send, ktorá umožní zákazníkom – súkromným aj firemným – jednoducho a rýchlo posielať malé balíky, zabudnuté veci a darčeky v ten istý deň, v priebehu desiatok minút.

Služba je dostupná priamo cez aplikáciu Bolt, kde stačí vybrať ikonku malého balíka, podobne ako pri objednávaní jazdy alebo elektrickej kolobežky.

Nová služba Bolt Send prináša zákazníkom niekoľko výhod. Ponúka jednoduché a prehľadné ceny bez potreby zložitého triedenia poštovného podľa hmotnosti, veľkosti alebo tvaru balíka. Odpadá tak volanie do expedičného centra, alebo komplikované objednávkové formuláre, či excelovské tabuľky.

Odosielatelia a príjemcovia môžu sledovať stav zásielky v reálnom čase priamo v aplikácii Bolt, čím bude zabezpečená maximálna transparentnosť procesu doručovania. Používatelia služby tak môžu pohodlne a bez problémov posielať balíky bez toho, aby museli tráviť čas ich osobným doručovaním. Princíp je jednoduchý. Po zadaní objednávky stačí odovzdať balík vodičovi a ten ho doručí na konkrétnu adresu, kde si ho adresát môže vyzdvihnúť. Vďaka širokej sieti partnerských vodičov je služba rýchlejšia ako klasická objednávka kuriérom.

„Vďaka tejto novej službe môžu zákazníci rýchlo a jednoducho posielať a prijímať balíky priamo z aplikácie Bolt, ktorú už v drvivej väčšine majú vo svojom mobilnom telefóne, čo im šetrí čas a znižuje potrebu používať na kratšie cesty auto. Bolt Send je ďalším krokom v našej misii vytvárať mestá pre ľudí tým, že ponúkame udržateľnejšie alternatívy k používaniu súkromných áut. Naším cieľom je odstrániť čo najviac dôvodov na každodenné používanie súkromných vozidiel a tým prispieť k čistejšiemu a efektívnejšiemu mestskému prostrediu,“ povedal Josef Rückl, generálny riaditeľ spoločnosti Bolt pre Slovensko.

Bolt Send nie je určený len pre individuálnych používateľov, ale prináša aj významné výhody pre firemných zákazníkov. Spoločnosti môžu službu využívať na rýchle doručenie dôležitých dokumentov, zmlúv alebo iných materiálov medzi partnermi, kanceláriami alebo klientmi. Služba je tiež ideálnym riešením na doručovanie objednávok a drobného tovaru, vďaka čomu môžu spoločnosti efektívne a rýchlo poskytovať svoje produkty zákazníkom.

„Služba Bolt Send je ideálna pre jednotlivcov aj firmy, ktoré potrebujú čo najrýchlejšiu možnosť posielania balíkov. Vďaka integrácii do našej B2B platformy Bolt Business navyše firmy ušetria ešte viac času, ktorý by inak strávili zbytočným papierovaním,“ dodáva Josef Rückl.

Služba Bolt Send je ideálna pre doručovanie menších balíkov s maximálnou hmotnosťou do 15 kg. Balík musí byť schopný zmestiť sa do kufra, na sedadlo spolujazdca alebo na zadné sedadlo vozidla, pričom zásielka by mala mať maximálne rozmery 65 x 55 x 40 cm. Zasielanie potravín, alkoholu, zbraní, liekov či iných zakázaných položiek nie je možné. Balíky musia byť čisté, bezpečné a riadne zabalené. Okrem výhod pre zákazníkov prináša služba Bolt Send ďalšie možnosti zárobku pre partnerských vodičov, ktorí môžu profitovať nielen z prepravy osôb, ale aj z doručovania balíkov.

Značky: