O ďalšej generácii hodiniek Apple Watch sa špekuluje už dávno. Či teda budú nezávislé od vášho iPhone a či sa s nimi budú dať prijímať prichádzajúce hovory, aj keď nebudete mať iPhone vo svojom vrecku. 

Nová generácia Apple Watch 2 by sa mala objaviť za pár mesiacov a podľa informácií od dvorných výrobcov Apple hardvéru nebudú mať samostatné pripojenie na mobilnú sieť. To, čo pribudne, je GPS prijímač, ktorý si väčšina používateľov aj želá. Takto bude totiž možné zaznamenávať trasu napr. pri behu bez toho aby ste pri športovaní museli so sebou nosiť telefón.

Apple Watch 2 by tiež mali mať pripojenie na Wi-Fi a výrazne by sa malo rozšíriť aj ich vyhotovenie. Pribudnú nové modely, základ ale zostane rovnaký. Zmena bude v použitom materiály (uvažuje sa o titáne a 18 karátovom zlate) a tiež sa zmení obal na hodinky. Používatelia si budú môcť vybrať z viac ako 1000 vyhotovení.

Hodinky Apple Watch 2 by mali prísť na trh na konci roka, ich predstavenia sa nedočkáme na septembrovej Apple akcii, kde táto firma ukáže iPhone 7.

Apple Watch 2 budú tenšie, ale budú sa podobať na pôvodný model

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.