Zatiaľ čo čítanie súborov PDF je na Macu, PC, Androide alebo iPhone veľmi bežné, ich úprava je často náročnejšia. UPDF sa je komplexný nástroj na vytváranie, anotáciu, konverziu, čítanie a organizovanie súborov PDF.

UPDF je editor PDF s podporou AI a jeho neuveriteľné funkcie môžete využívať aj na zariadeniach iPhone a iPad.

Stiahnite si UPDF, teraz so zľavou 43 %.

Ponúka pokročilé funkcie, ako je napríklad správa obrázkov, spracovanie odkazov a formátovanie stránok, a to všetko v rámci riešenia typu „all-in-one„, ktoré je prístupné každému.

Prispôsobiteľná čítačka

Zdroj: UPDF

UPDF ponúka bezprecedentné funkcie zobrazovania, ako napríklad tmavý režim, ktorý umožňuje pohodlné čítanie počas večera. Používatelia si tiež môžu prispôsobiť svoj zážitok z čítania zmenou poradia strán a úpravou rozloženia (napr. zobrazenie dvoch alebo štyroch stránok naraz). Program tiež obsahuje funkciu správy obľúbených položiek, ktorá používateľom umožňuje ukladať stránky do záložiek bez prechádzania celým dokumentom. Napokon, súbory PDF možno prezentovať ako prezentáciu, čím sa zvýši komfort čítania.

Úprava vášho PDF súboru

Zdroj: UPDF

UPDF je tiež výkonný nástroj na úpravu súborov, ktorý umožňuje používateľom upravovať text, meniť obrázky, upravovať adresy URL a dokonca pridávať do dokumentov vodoznaky. Môžete dokonca zmeniť farbu pozadia, aby bol dokument živší.

Organizácia stránky je ďalším kľúčovým aspektom editora PDF. Pridávanie/odstraňovanie strán, otáčanie, zmena poradia dokumentov a extrahovanie alebo úprava konkrétnych pasáží je veľmi jednoduché. Nástroje dokonca umožňujú používateľom upravovať napríklad okraje.

Zdroj: UPDF

Zjednodušená anotácia

UPDF ponúka zjednodušené anotačné nástroje na pridávanie komentárov do dokumentov PDF. Poznámky môžu byť zobrazené v štýle prekrytia alebo na boku dokumentu a používatelia môžu umiestňovať pečiatky, podpisy a vkladať tvary (obdĺžniky, kruhy atď.). Je dokonca možné poslať odkaz na zdieľanie online, čo používateľom umožňuje vytlačiť dokument bez potreby softvéru tretích strán.

Zhrnutie PDF pomocou AI

Umelá inteligencia (AI) je teraz jadrom UPDF a umožňuje úplne nové funkcie.

Môžete napríklad požiadať nástroj, aby za vás zhrnul celý dokument, vysvetlil ho jednoduchšími výrazmi alebo ho jasne preložil pri zachovaní kontextu.

Keď je funkcia aktivovaná, môžete ju používať na všetkých štyroch platformách, teda Windows, Mac, iOS a Android. Pre ChatGPT nie je potrebná samostatná licencia, všetko je zahrnuté priamo v programe.

Konverzia a OCR

UPDF vám umožňuje konvertovať dokumenty do širokej škály bežných formátov, prevod pdf súboru do Wordu je jednoduchý ako aj do súborov a programov:

  • Word, Excel, PowerPoint a CSV
  • JPEG, PNG, BMP, GIF a TIFF
  • obyčajný text
  • HTML/XML
  • súbory PDF/A
Zdroj: UPDF

Okrem toho program obsahuje funkcie rozpoznávania znakov, ktoré vám umožňujú premeniť akýkoľvek obrázok na text pomocou pokročilých nástrojov. Používatelia si tiež môžu vybrať rôzne štýly formátovania pre každý dokument (napríklad 1 alebo 2 stĺpce) bez ohľadu na jazyk (s podporou 38 jazykov).

Zdroj: UPDF

Kompresia a ochranné funkcie

UPDF vám tiež umožňuje optimalizovať súbory PDF podľa vašich potrieb alebo zmenšiť veľkosť príloh. Program môže napríklad komprimovať obrázky, aby boli súbory menšie. Používatelia si môžu zvoliť úroveň kompresie, aby obrázky viac alebo menej degradovali.

Ďalšia užitočná funkcia vám umožňuje zlúčiť PDF, čím sa všetok text zmení na obrázky. Je to užitočné najmä na ochranu dokumentu, pretože zabraňuje neoprávnenému kopírovaniu a prilepeniu.

Nová funkcia taktiež umožňuje redigovať dôverný obsah (napríklad v zmluvách alebo iných dokumentoch obsahujúcich citlivé informácie, ktoré by nemali byť zverejnené).

Jednoduché a komplexné rozhranie

Zdroj: UPDF

Ďalším dôležitým aspektom softvéru PDF je rozhranie. UPDF ponúka kompletné a efektívne rozhranie prístupné každému.

S veľmi prehľadným panelom nástrojov a farebným dizajnom sú dokonca aj tie najpokročilejšie funkcie (ako OCR) dostupné len niekoľkými kliknutiami.

Program je tiež veľmi rýchly a pohotový aj pri veľkých súboroch. Každá funkcia sa vykoná v priebehu niekoľkých sekúnd ako aj rozpoznávanie textu.

UPDF alebo Adobe?

Ak hľadáte lepšiu alternatívu k Adobe Acrobat, UPDF môže byť dobrou voľbou. Rozdiely medzi Adobe Acrobat Pro a UPDF nájdete nižšie.

Zdroj: UPDF

Ak chcete odomknúť všetky profesionálne funkcie, dôrazne odporúčame inováciu na verziu Pro prostredníctvom ponuky nižšie. Táto verzia obsahuje špeciálnu zľavu na modul AI na zhrnutie textov.

UPDF je k dispozícii pre Windows, Mac, iOS a Android. Jedna licencia poskytuje prístup ku všetkým zariadeniam! UPDF si môžete stiahnuť a vyskúšať zadarmo.

Vyskúšajte UPDF zadarmo

Kúpte si UPDF so špeciálnou zľavou: Užite si akciu!

Značky: