Hľadáte spôsob, ako vybaviť svoj počítač potrebnými kancelárskymi nástrojmi bez toho, aby ste zruinovali svoj rozpočet?

Už nehľadajte! Godeal24 momentálne ponúka vynikajúcu ponuku na doživotné licencie na Microsoft Office a Windows. Môžete získať doživotný prístup k Microsoft Office Professional 2021 za neuveriteľných 31,75 € (bežne 249 €) s kódom „GG62“ pre vaše PC. Táto ponuka vám poskytne prístup k komplexnému balíku aplikácií vrátane Wordu na spracovanie textu, Excelu na tabuľky, PowerPointu na prezentácie, Outlooku na správu e-mailov, OneNotu na zapisovanie poznámok a tiež Publisher a Access.

Microsoft Office 2024 bol spustený 1. októbra a na oficiálnom Microsoft obchode momentálne stojí 299,00 €. Pre užívateľov, ktorí nepotrebujú najnovšie funkcie alebo cloudovú integráciu, môže byť Office 2021 za zvýhodnenú cenu vysoko nákladovo efektívnym riešením. MS Office 2019 Professional je taktiež za najnižšiu cenu tohto roka – len 20€ na doživotné používanie, čo je skvelá ponuka pre tých, ktorí majú obmedzený rozpočet. Ak sa rozhodnete pre doživotnú licenciu Office, po nákupe okamžite dostanete svoj odkaz na stiahnutie a aktivačný kód softvéru. Nezmeškajte svoju príležitosť!

Najlepšia hodnota! 62% zľava na Microsoft Office! (kód kupónu „GG62“)

Ak máte pocit, že výkon vášho zariadenia zaostáva, alebo potrebujete nastaviť obnovené zariadenie, zvážte investíciu do výkonného operačného systému. Najlepšie hodnotený OS pre akýkoľvek PC je  Windows 11 Professional, najpopulárnejšia edícia od Microsoftu, ktorá ponúka inovatívne bezpečnostné funkcie, nástroje na zvýšenie produktivity a mnoho ďalšieho.

Teraz môžete získať doživotný prístup za iba 13,55 € (bežne 199 €) s kódom „GG50“ na Godeal24. Jednou z najzaujímavejších nových aktualizácií je integrovaná umelá inteligencia, ktorá vám pomôže zefektívniť váš deň. Nový AI asistent Copilot dokáže odpovedať na otázky, ponúknuť nápady na písanie, generovať obrázky podľa popisov a oveľa viac. Konajte rýchlo a vychutnajte si doživotnú produktivitu a bezpečnosť s Microsoft Office a Windows 11.

Obrovská zľava na OS Windows: (kód kupónu „GG50“)

Získajte svoj cenovo výhodný balík ešte dnes so zľavou 62 % (kód kupónu „GG62“)

Až 50 % zľava na viac Windows! (Kód kupónu „GG50“)

Viac nástrojov za najlepšiu cenu!

V Godeal24 môžete ušetriť veľa času a peňazí so zľavnenými licenciami spoločnosti Microsoft, významným softvérom na zabezpečenie IT a ďalšími počítačovými nástrojmi. Získajte OS Windows a MS Office za bezkonkurenčnú cenu. Zažite bezproblémové nakupovanie s digitálnym doručením Godeal24, ktoré vám softvér pošle priamo na váš e-mail v priebehu niekoľkých sekúnd od nákupu. Navyše s hodnotením TrustPilot 98 % Excellent a 24/7 odbornou technickou podporou si môžete byť istí kvalitou produktu, ktorý kupujete.

Godeal24 sľubuje, že ponúka 24/7 profesionálnu technickú podporu a doživotný popredajný servis a že produkt môžete bez problémov používať!

Contact Godeal24: service@godeal24.com

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Godeal24.

Značky: