Momentálne prebiehajúca najväčšia európska výstava ANGA COM 2016 doposiaľ predstavila niekoľko noviniek z oblasti príslušenstva, no najvýraznejší dojem zanechali práve zariadenia zo sekcie satelitných prijímačov.

Výstava začala 7.6 2016 a potrvá do zajtrajška, 9.6.2016. ANGA COM sa primárne špecializuje na televízne vysielanie a retransmisiu. Počas jej priebehu poprední svetoví výrobcovia ukazujú, kam sa uberá trend v televíznom vysielaní.

Slovensko v segmente satelitnej techniky tento rok zastupuje spoločnosť AB-COM, ktorá tu prezentuje svoje satelitné prijímače značky Vu+ a Prismcube. Azda najväčším hráčom v tejto oblasti sú produkty značky Vu+, ktorá už minulý rok na výstave predstavila svoj prvý satelitný prijímač s UltraHD(4K) rozlíšením, Vu+ Solo 4K.

Spoločnosť AB-COM, ako oficiálny distribútor značky Vu+ pre slovenský trh, tento rok uviedla na ANGA COM 2016 ďalšie dva nové modely satelitných prijímačov značky Vu+, konkrétne Vu+ Uno 4K a Vu+ Solo 4K. Ako je už z názvu zrejmé, ide o prijímače, ktoré okrem FullHD rozlíšenia, dokážu dekódovať video aj v UltraHD(4K) rozlíšení. Kedy sa spomenuté novinky objavia na našich pultoch, zatiaľ známe nie je.

Na výstave ANGA COM 2016 sa predstaví aj slovenská spoločnosť AB-COM

 

Značky: