ConceptD je novou značkou Aceru pre špičkové stolné počítače, notebooky a monitory. Zameraním sú to zariadenia určené pre kreatívcov, umelcov, filmárov, hráčov a každého, kto potrebuje vysoký výkon.

Spoločnosť Acer zorganizovala predstavenie notebookov z rodiny ConceptD. Ako sme zistili, tie vynikajú nízkou hlučnosťou, výbornou kvalitou 4K obrazu a spomenutým vysokým výkonom. Videli sme notebooky ConceptD 5 a 7 a konštatujeme, že vyzerajú veľmi dobre. Zaujímavosťou je kovové odolné veko a vyhotovenie v bielej farbe.

Do tejto rodiny patria aj stolné počítače. ConceptD 900 je výkonný stolný počítač s dvoma procesormi Intel Xeon Gold 6148 sa 40 jadrami a 80 vláknami a grafickou kartou NVIDIA Quadro RTX  6000. ConceptD 500 je špičkový stolný počítač osadený grafickou kartou NVIDIA Quadro RTX 4000 a 8 jadrovým / 16 vláknovým procesorom Intel Core i9-9900K deviatej generácie s taktom až 5 GHz. Monitory ConceptD završujú ponuku pre komplexné portfólio produktov tejto značky.

O test nových notebookov sme požiadali a prinesieme detailnú recenziu,.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.