Cenovo dostupné herné zariadenie teraz ponúka šesťjadrové procesory Intel Core i7 8. generácie.

Acer predstavil vynovený model herného notebooku Nitro 5. Ten prináša vylepšenia vo forme najnovších procesorov Intel Core i7 a i7+. Takisto ponúka 15,6-palcový IPS displej, grafickú kartu NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti a zabudované Wi-Fi pripojenie rýchlosťou až 1 Gbps. Novinka bude v predaji od mája a s cenou od 799 eur vyzerá na prvý pohľad lákavo – excelovať by mala najmä z hľadiska pomeru cena/výkon.

Najnovšie procesory Intel Core i7 a i7+ 8. generácie ponúkajú 6 jadier. V prípade procesorov Core i7+ využívajú aj pamäť Intel Optane, ktorá urýchľuje načítanie súborov. Vďaka nej by sa mali hry načítať až 4,7-krát rýchlejšie, takže budete viac hrať a menej sledovať obrazovku Loading. Vynovený Nitro 5 tiež ponúkne SSD disk s kapacitou až 512 GB a do 32 GB RAM DDR4. Acer sa chváli aj zvukovými technológiami Dolby Audio Premium a Acer TrueHarmony.

Portová výbava obsahuje okrem iného aj USB-C, HDMI 2.0 a gigabitový ethernet. Novinka bude v predaji od mája za spomínaných 799 eur. Pripomeňme, že notebook Acer Nitro 5 sme videli začiatkom tohto roka aj vo verzii s procesorom a grafikou od AMD. Aj tá by sa mala dostať na trh počas budúceho mesiaca.

Acer Nitro 5

Zdroj: Acer

Prečítajte si aj:

CES 2018: Nový herný notebook Acer Nitro 5 využíva procesor aj grafiku od AMD (doplnené o VIDEO)

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit