Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ADATA Technology, popredný výrobca výkonných modulov DRAM a NAND flash produktov a mobilného príslušenstva, dnes oznámila, že jej DDR4 pamäťový modul XPG SPECTRIX D40 RGB práve získal certifikáciu kompatibility s programom ASUS AURA Sync. To umožňuje majiteľom základných dosiek ASUS personalizovať RGB osvetlenie vstavené do D40 modulov s možnosťou výberu farebnej škály, sekvencie osvetlenia a pod. Moduly SPECTRIX D40 boli optimalizované pre platformu Intel X299 so základnou rýchlosťou 2 666 MHz. Sú tiež kompatibilné so základnými doskami AMD AM4. Sú pripravené pre hráčov, priaznivcov pretaktovania a používateľov, ktorí sa venujú vylepšovaniu počítačových skríň. DDR moduly SPECTRIX D40 ponúkajú viac možností prispôsobenia sa a sledujú najnovšie trendy vstavaných RGB LED. 

Kompatibilita s ASUS AURA Sync – flexibilné prispôsobenie RGB

DDR4 moduly SPECTRIX D40 boli kompletne testované z hľadiska kompatibility s populárnym programom ASUS AURA Sync. Používatelia základných dosiek ASUS môžu pomocou pohodlnej a intuitívnej aplikácie jednoducho ovládať RGB osvetlenie vstavané do pamäťových modulov D40. RGB efekty, farebné sekvencie, intenzita, zapínanie, vypínanie a doplnkové funkcie sú používateľom k dispozícii vďaka garantovanej kompatibilite s AURA Sync. To všetko výrazne rozširuje možnosti vylepšenia a personalizácie počítačových skríň.

Vyššia frekvencia na doskách Intel X299 a podpora AMD AM4

Moduly SPECTRIX D40 tiež podporujú SPD alebo serial presence detect – funkciu, ktorá na nových základných doskách Intel X299 s kompatibilnými procesormi automaticky nastaví frekvenciu na 2 666 MHz, rovnako ako špičkový rad Core i9. Tým prekonávajú ostatné DDR4 moduly, ktoré používajú nižšiu rýchlosť 2 400 MHz. Pamäťové moduly D40 sú tiež kompatibilné s platformou AMD AM4 a procesormi Ryzen.

Poriadne možnosti pre pretaktovanie

Vďaka efektívnemu rozvádzaniu tepla a tepelne vodivým materiálom dosiek plošných spojov môžu pamäťové moduly SPECTRIX D40 pracovať až na frekvencii 4 000 MHz bez toho, aby bolo potrebné inštalovať doplnkové chladiace zariadenie. Rýchlosť sa môže líšiť pri jednotlivých BIOSoch a základných doskách, ale vo všetkých prípadoch sú moduly D40 navrhnuté tak, aby kombinovali dobrý design a vysoký výkon bez toho, aby bolo jedno obmedzované na úkor toho druhého.

Pamäťové moduly SPECTRIX D40 majú plánovanú dostupnosť prelomom júla a augusta. O prípadných zmenách bude ADATA informovať.

Značky: