ADATA Technology predstavila bezdrôtovú nabíjačku CW0050.

Trh mobilných telefónov s bezdrôtovým nabíjaním sa zväčšuje aj vďaka telefónom Apple iPhone 8 a iPhone X. Na tento trend reaguje aj spoločnosť ADATA, ktorá uvádza na trh svoju prvú bezdrôtovú nabíjačku ADATA CW0050. Iba 6 mm vysoká podložka ponúka minimalistický design, pohodlie používania a certifikát štandardu WPC Qi. Nabíjačka je kompatibilná so širokým spektrom zariadení nielen s iOS, ale aj s telefónmi s operačným systémom Android.

Aby sa telefón začal bezdrôtovo nabíjať, stačí ho položiť na nabíjačku tak, aby bolo zakryté logo Qi. Nezáleží na tom, akým smerom je telefón na podložku umiestnený. CW0050 prešla najnáročnejšími certifikáciami Qi a je vybavená keramickými kondenzátormi na zaistenie stabilného napájania. Výkon nie je ovplyvnený časom, teplotou alebo napätím. Nabíjačka má výstup 5 W, k adaptéru sa pripája pomocou micro USB kábla.

Parametre bezdrôtovej nabíjačky ADATA CW0050

CW0050 používa najnovšie technológie, vo vnútri sú použité čipy a kondenzátory najvyššej kvality z Japonska. Nabíjačka je tiež vybavená ochrannými obvodmi proti prebíjaniu, prehrievaniu či skratu. Detekcia cudzích objektov (FOD) zastaví nabíjanie pri detekcii kovového objektu medzi nabíjačkou a telefónom, aby zabránila prehrievaniu a plytvaniu energie.

Na Slovensku bude nabíjačka dostupná už čoskoro za necelých 20 eur. V ponuke ju má napr. Alza.

Bezdrôtová nabíjačka ADATA CW0050

Zdroj: ADATA

Prečítajte si aj:

Recenzia iPhone X: Skutočne nový iPhone