Nová bezdrôtová nabíjačka, nabíjačky do auta a nabíjacie stanice udržujú mobilný život nabitý

ADATA Technology, popredný výrobca výkonných DRAM modulov a NAND Flash produktov predstavila rad nabíjacích produktov, ktoré dodajú mobilnému životnému štýlu šťavu. Nové produkty v skupine nabíjacích produktov ADATA sú CW0100, podložka pre bezdrôtové nabíjanie certifikovaná pre Qi, auto nabíjačky CV0525 a CV0172 a nabíjacia stanica CU0480QC.

Bezdrôtová nabíjacia podložka CW0100 – rýchle bezdrôtové nabíjanie v štíhlom tele

ADATA CW0100 je bezdrôtová nabíjacia podložka, ktorá zvláda nabíjanie s výkonom až 10 W, takže sa mobilné zariadenie nabije dvakrát vyššou rýchlosťou než so štandardnými 5W nabíjačkami. Rýchle nabíjanie skráti nabíjacie časy potenciálne až o hodinu. CW0100 spĺňa požiadavky normy Qi, takže nie je len rýchla, ale tiež inteligentná. Pokiaľ na ňu položíte kovové predmety, napríklad drobné mince, okamžite preruší nabíjanie, aby nedošlo k prehriatiu podložky. CW0100 funguje s najnovšími smartphonmi so vstavaným Qi nabíjaním, ako je napríklad iPhone X, 8 a 8 Plus alebo Samsung S9 a S9 Plus. Okrem toho, že vie výborne nabíjať, zaujme CW0100 tiež hrúbkou iba 7,5 mm. Elegantné telo je vyrobené zo zliatiny zinku a obsahuje tiež indikačnú diódu, ktorá jasne informuje o priebehu nabíjania. 

Nabíjačky do auta CV0525 a CV0172 – nabíjanie na cestách nebolo nikdy také jednoduché

Pri návrhu nových ADATA nabíjačiek do auta dbali vývojári o to, aby čo najviac zjednodušili a sprístupnili nabíjanie na cestách. Autonabíjačka CV0525 sa postará o to, že na výlete nikto nezostane bez energie. Je vybavená hneď piatimi USB portami: dvomi prednými pre vodiča a spolujazdca na prednom sedadle, a tromi, ktoré môžu byť pomocou predlžovacích káblov privedené až k pasažierom na zadných sedadlách. Vďaka tomu sa cestujúci nebudú musieť deliť o jediný USB port, ako pri iných nabíjačkách. CV0525 podporuje Quick Charge 3.0, takže dokáže nabiť telefón z 0 na 80 % za približne 35 minút. Nabíjačka navyše pozná, koľko je k nej pripojených zariadení, takže zaistí optimálny nabíjací prúd a súčasne zabráni prehrievaniu.

Pre menej náročných vodičov ponúka ADATA nabíjačku CV0172, ktorá je vybavená dvomi USB portami. Tie dodávajú výstupný prúd až 2,4 A, takže nabíjajú pripojené zariadenie dostatočne rýchlo. Nabíjačka je tenká len 6 cm a vyznačuje sa lesklým čiernym povrchom, čo elegantne zapadne do interiéru každého vozidla. Pre ochranu používateľov obsahuje ochranu proti vysokému napätiu, vysokému prúdu, prehriatiu a skratu.

Nabíjacia stanica CU0480QC – všestranné riešenie s rôznymi USB portami

Nabíjacia stanica ADATA CU0480QC rieši problém s neustále sa zamotávajúcimi USB káblami, ktoré so sebou musíte voziť, aby ste nabili rôzne zariadenia. Stanice je totiž vybavená piatimi USB portami, z toho jeden je typu USB-A s podporou Quick Charge 3.0, tri sú štandardné USB-A a jeden je dokonca USB Type-C. Nabíjanie viacerých rôznych zariadení nebolo nikdy také jednoduché a bezproblémové. Nabíjacia stanica dokáže inteligentne rozpoznať, koľko zariadení je práve nabíjaných, takže zvolí optimálny nabíjací prúd. Protišmyková úprava spodnej strany zaistí, že nabíjacia stanice bude pevne stáť na väčšine povrchov. Informačná LED dióda umožní sledovať priebeh nabíjania.

Značky: