Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ADATA Technology, popredný výrobca výkonných modulov DRAM a NAND flash produktov a mobilného príslušenstva, uviedla štýlový flash disk i-Memory AI720.

AI720 má certifikáciu Apple MFi, je iba 7,5 mm tenký a ponúka dva typy konektorov – ako Lightning, tak aj USB 3.1. Vďaka unikátnej funkcii save-as-you-record (ukladaj už pri nahrávaní) pre 4K video už nebudú videá vo veľkom rozlíšení zaberať miesto v mobile používateľa. AI720 podporuje silné šifrovanie a bol navrhnutý tak, aby odolal vode a prachu, takže bude vyhovovať aj menej starostlivým používateľom. AI720 je k dispozícii v kapacitách 32 GB, 64 GB a 128 GB v zlatom a šedom farebnom prevedení.

Dvojitá konektivita, jeden elegantný dizajn

Flash disk AI720 je ľahký, tenký a pekne tvarovaný, čo z neho robí perfektný doplnok k zariadeniam Apple. Je vybavený predĺženým konektorom lightning, takže sa jednoducho pripojí aj k iPhonu v ochrannom obale. Metalický pieskovaný povrch je nielen elegantný, ale tiež odolný voči odtlačkom prstov. AI720 je dostupný v dvoch módnych farbách, zlatej a šedej.

Vysokorýchlostný prenos pre ľudí na cestách

Prostredníctvom konektoru USB 3.1 ponúkne AI720 rýchlosť čítania až 90 MB/s, cez konektor Lightning dosiahne rýchlosť až 20 MB/s. V kompaktnom tele je tak možné okamžite prenášať dáta medzi zariadeniami. 4K videá môžu byť nahrávané mobilom priamo do AI720. Vďaka exkluzívnej aplikácii pre správu súborov ADATA i-Memory je možné prehrávať videá s originálnymi titulkami aj na cestách.

Unikátne nano kryty pre ochranu dát

AI720 sa môže pochváliť najnovšou nanotechnológiou použitou pri výrobe krytov. Tie vďaka tomu poskytnú rovnakú ochranu, ako keby bol disk certifikovaný podľa IP54 proti prachu, vode a korózii. Flash disk tak prežije aj nechcené poliatie nápojom. Navyše podporuje šifrovanie súborov, takže je možné ku každému z nich nastaviť heslo, a hodiť tak starosti o bezpečnosť dát za hlavu. Nikto sa k nim nedostane, ani keď AI720 stratíte. Aplikácia ADATA i-Memory vie zálohovať obsah mobilného zariadenia na disk AI720 jedným dotykom. Jednoducho stačí označiť a kliknúť, aplikácia sa už postará o zvyšok.

 

Značky: