Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ochránia vaše dáta podľa armádnych štandardov, prekračujú požiadavky normy IP68

ADATA Technology, popredný výrobca výkonných modulov DRAM a NAND flash produktov a mobilného príslušenstva, predstavila dva nové odolné externé pevné disky HD710M Pro a HD710A Pro. Obidva modely sa vyznačujú tým najodolnejším designom s ešte lepšími parametrami, než na aké sú zákazníci zvyknutí. Ochrana proti prachu a vlhkosti prekračuje požiadavky normy IP68, disky vydržia nárazy podľa armádnych štandardov. To znamená, že zákazníci môžu so sebou disky nosiť kamkoľvek bez obáv o svoje dáta.

Na Slovensku budú disky dostupné v priebehu mesiaca s cenovkou do 66 eur.

Trojvrstvová konštrukcia v štýlovom balení

Armádna odolnosť úložísk v rade ADATA Durable nie je na úkor kreatívneho designu, čo im prinieslo mnoho ocenení od organizácií, ako je iF alebo Red Dot Award. Disky HD710M Pro a HD710A Pro posúvajú tieto princípy ešte o kúsok ďalej. HD710M Pro prichádza s rovnakým maskovacím designom ako HD710M, čím podčiarkuje svoje špičkové bojové schopnosti, zatiaľ čo HD710A Pro rozširuje elegantné minimalistické stvárnenie, aké vo svojich produktoch vďaka bielo-šedému prevedeniu ponúka napríklad značka Apple. HD710M Pro rovnako ako HD710A Pro ponúka dôkladnú ochranu proti prachu a vode, ktorá dokonca prekračuje požiadavky normy IP68. To v praxi znamená, že disky sú nepreniknuteľné pre drobné prachové častice alebo vlhkosť. Vydržia bez problémov dva metre pod vodou 60 minút bez toho, aby ich to poškodilo. Trojvrstvová konštrukcia zaisťuje pevným diskom príkladnú odolnosť proti otrasom a nárazom. Disky prešli dôkladnými testami, pri ktorých sa skúšali pády na 26 rôznych bodov dopadu. Obidva disky prežijú pád z výšky 1,5 m.

Vaše dáta ochránia senzory vibrácie a poriadna ochrana proti vode

HD710M Pro i HD710A Pro sú vybavené senzormi otrasov, ktoré vedia detegovať akékoľvek vibrácie. Keď sú vibrácie príliš silné a pevný disk práve pracuje, rozsvieti sa varovná červená LED dióda. Disk v tom prípade automaticky aktivuje svoj ochranný systém, aby zabránil poškodeniu. Okrem toho môže byť HD710M Pro doplnený o prídavný vodeodolný obal, takže jeho majitelia môžu spať pokojne s vedomím, že ich dáta sú pod tou najlepšou ochrannou. HD710A Pro je vybavený systémom Apple HFS+ a podporuje Apple Time Machine, takže nie je potrebné mať strach o kompatibilitu so zariadeniami značky Apple. HD710M Pro a HD710A Pro ponúkajú kapacitu až 2 TB a vďaka vysokorýchlostnému rozhraniu USB 3.1 prenášajú súbory rýchlo, jednoducho a pohodlne. To robí z diskov HD710M Pro a HD710A Pro prémiovú voľbu v oblasti prenosných úložísk, či už hľadáte pevný disk vo vojenskom štýle, alebo taký, ktorý sa bez problémov pripojí k vášmu počítaču Apple.

Značky: