Pamäťový modul SPECTRIX D80 DDR4 RGB tiež ponúka RGB podsvietenie.

ADATA predstavila pamäťový modul XPG SPECTRIX D80, prvú DDR4 pamäť s hybridným kvapalinovo vzduchovým chladením na svete a s RGB podsvietením. Modul D80 spája kvapalinový chladič s hliníkovým chladičom a tepelne vodivými materiálmi na doske plošných spojov.

Na vrchnej strane pamäte SPECTRIX D80 je chladič, ktorý využíva na efektívne rozptýlenie tepla nevodivú kvapalinu s nízkym bodom varu. Pomáha si aj hliníkovým chladičom a tepelne vodivými materiálmi na doske plošných spojov. Vďaka programovateľnému RGB podsvieteniu nie je kvapalinový chladič len vysoko funkčnou súčasťou pamäťového modulu, ale farebne osvetlená kvapalina dokáže zaujať aj svoje okolie. Používatelia si môžu upraviť svetelné efekty tým, že nastavia vzor blikania, rýchlosť, intenzitu a ďalšie parametre. Nastavenie efektov je intuitívne vďaka aplikácii RGB Sync. Modul tiež podporuje existujúce RGB programy od všetkých významných výrobcov základných dosiek.

ADATA XPG SPECTRIX D80

SPECTRIX D80 bol navrhnutý tak, aby zvládol aj náročné pretaktovanie. Preto ponúka široký rozsah frekvencií od 2 666 MHz až do 5 000 MHz s podporou platforiem Intel X299 2666 MHz a AMD AM4/Ryzen. Podpora profilov Intel XMP (Extreme Memory Profile) 2.0 umožňuje rýchle pretaktovanie bez potreby meniť akékoľvek nastavenie v BIOSe. Stabilita je zaistená okrem iného starostlivým výberom tých najkvalitnejších čipov, ktoré prechádzajú prísnym testovaním. Desaťvrstvová doska plošných spojov zase dokáže viesť signály kvalitnejšie a stabilnejšie aj v situáciách, kedy operačný systém pracuje pod veľkou záťažou.

Informácie o cene a dostupnosti pre náš trh neboli zatiaľ oznámené.

ADATA XPG SPECTRIX D80

Zdroj: ADATA

Prečítajte si aj:

ADATA predstavuje externé pevné disky HV300 a HD330

Značky: