Rýchlosti cez 4 600 MHz a RGB osvetlenie znamenajú ideálny upgrade pre hráčov

Spoločnosť ADATA  predstavila novú generáciu pamäťového modulu XPG SPECTRIX D41 DDR4 RGB. Prináša nový estetický design, špičkové rýchlosti a programovateľné RGB osvetlenie, takže príjemne vylepší každú hernú zostavu. XPG SPECTRIX D41 podporuje platformy Intel X299 2666 MHz a AMD AM4/Ryzen a na trh príde v dvoch farebných vyhotoveniach – Crimson Red a Titanium Gray.

RGB presvetlí každý počítač

Kovový chladič na hornej strane SPECTRIX D41 je inšpirovaný brnením, jeho mocná silueta symbolizuje vysoký výkon, ktorého je pamäťový modul schopný. Hornú stranu chladiča zdobí pruh RGB LED diód, ktorý bez prekážok vyžaruje farebné svetlo v rôznych efektoch. Používatelia si tak môžu okoreniť herný zážitok programovateľnými svetelnými efektami, nastaviť vzorec blikania, rýchlosť, intenzitu a ďalšie parametre. Na ovládanie slúži aplikácia ADATA RGB Sync, alebo jej alternatívy od všetkých významných výrobcov základných dosiek.

Rýchlosť a výkonnosť

SPECTRIX D41 prináša špičkovú výkonnosť a neuveriteľné rýchlosti vďaka frekvenciám od 2 660 MHz do viac než 4 600 MHz. Podporuje platformy Intel X299 2666 MHz a AMD/ Ryzen, rovnako ako Intel Extreme Memory Profile (XMP) 2.0 na pretaktovanie bez problémov prostredníctvom operačného systému. V treťom štvrťroku 2018 ponúkne ADATA XPG novú verziu pamäťového modulu SPECTRIX D41, ktorá zvládne rýchlosti až 5 000 MHz.

Spoľahlivý a odolný

SPECTRIX D41 je vyrobený z vysoko kvalitných čipov, ktoré prechádzajú prísnym testovaním a výberom, takže je zaistená ich maximálna spoľahlivosť a odolnosť. Obsahuje tiež na mieru navrhnutý chladič a desaťvrstvovú dosku plošných spojov, ktorá dokáže signál prenášať kvalitnejšie a s väčšou stabilitou. Rovnako ako všetky ostatné pamäťové moduly ADATA a XPG sa bude SPECTRIX D41 XPG predávať s doživotnou zárukou.

Pamäťové moduly Spectrix D41 pripojené do základnej dosky

Značky: